GÄNGET MED GO

Till säsongen 78/79 släppte AIK matchprogrammet GÄNGET MED GO. Denna underbara årsbok, guide eller vad man vill kalla trycksaken finner Du i dess helhet här nedan. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek, kan vara bra om man vill läsa och inte bara titta på bilderna. Stort tack till Kent Westerberg för ”programmet”.

Annonser

18 Responses to GÄNGET MED GO

 1. F.d. Brynäsredaktionen skriver:

  Hmm, låt mig se…en som fortsatte vinna guld i SSK, en polis, en högstadielärare feån Jordbromalmsskolan, en som inte höll måttet bland de bästa, en domare/bajare, en som inte hade vett att plocka med ES:s bästa back till VM i våras…

 2. F.d. Brynäsredaktionen skriver:

  Den enda ledande nedläggningen är den som gnagarna kommer att bli utsatta för imorgon. 😀

  • PROZAC skriver:

   Blah, blah, blah… Vinner AIK så kommer det heta att det ”bara” var en träningsmatch och att det är matcherna i Elitserien som gäller. Vinner Bryneeees IF så kommer vi att få höra om hur framgångsrika BIF varit sedan 60-talet, att AIK bara består av ratade spelare o.s.v. 🙂

 3. Patrik skriver:

  Haha! Eller så blev det bara jävligt tyst när vi latjade hem segern i den här ”bara träningsmatchen” 😉

  Äntligen är det snart dags för premiär! Ser fram emot det som bara faaaan. I år är det dags för Sandberg/Bång att ta ett steg till och verkligen bli en ledande kedja. – Min röst på nästa AIK-kapten är Sandberg.

  Däremot har jag en stark känsla för att Gynge kommer att gå en stark säsong till mötes, tror han kan skrälla och åtminstone göra fler mål än både Videll och Rosén, Videll vinner nog den totala poängligan dock. 🙂

  AIK Tips: 6 i grundserien, och minst Semi-Final, våra sköna fans (när alla hittat in) är ju sveriges i särjklass bästa på att boosta laget det där lilla extra som krävs i alla måstematcher.

  Fan i slutspelet kan allt hända så varför inte bara köra med guldkant redan i år?

  Dock får man ju ta denna AIK-hybrisen med lite mer som en typiskt gnagisk vinnarmentalitet snarare än att förväntningarna skulle ligga så högt upp, – Vi vill inte ha böter upp till halsen och ett brinnande hovet bara för att vi inte leder serien, inte sant? 😉

  Självklart är jag nöjd så länge vi kommer till slutspel – som faktiskt får ses som ett realistiskt mål för i år sålänge, med jävligt stora bokstäver vi inte åker ut mot Djurgården i final. De kommer jag aldrig att acceptera, dock behöver jag inte göra det då det aldrig komemr att hända.

  Skön blog! Fortsätt gärna uppdatera så ofta du orkar under seriens gång sen! – Uppskattas oerhört mycket från en som alltid håller AIK överallt.

  Gissa citat:

  AIK:are1 ”- Hammarby eller Djurgår’n?”
  Stackarn ”- Öh.. Djurgården?”
  AIK:are2 ”- Bäst att du håller dig undan på rasten”
  Stackarn ”- Öh.. Hammarby menade jag”
  AIK:are1 ”- Du skulle sagt AIK”
  Stackarn ”- AIK!”
  AIK:are2 ”- Försent…”

  ———————————————————————————–
  Que sera sera, vi håller på AIK

 4. AIK1891 skriver:

  Vilka underbara bilder Mitt AIK så som Jag kommer ihåg dom mina hjältar…..

  • PROZAC skriver:

   AIK1891 – Japp, visst är det underbara bilder på underbara spelare från en underbar tid… 😉

   • Josef Boberg skriver:

    Dock… – ”Allt som har en början har ett slut !”

   • PROZAC skriver:

    Josef Boberg – Okej, let´s go deep. Pratar vi om tiden så är den evig, den har varken en början eller slut. I alla fall så går den inte att mäta eftersom ingen har instrument eller uppfattning om när den i så fall började. Jag tror även på att det finns en evig Gud, tidlös… A och O. Finns det då något som faktiskt har en början men inget slut ? Japp !!! Din kommentar faller faktiskt på AIK, AIK startades 15e februari 1891 och har inget slut. AIK är för alltid !!!

   • Josef Boberg skriver:

    Var och en blir salig på sin tro.

   • PROZAC skriver:

    Josef Broberg – Du har en grymt intressant blogg. Flera borde dra upp huvudet ur sanden. Jag har redan gjort det, är väl medveten om att det moderna fria demokratiska samhället egentligen är ett enda gigantiskt slaveri arrangerat av bankväsendet. Så, jag väntar in den stora kraschen, den nya världsordningen och den dagen då man kan bli fri och självförsörjande på riktigt. Fram tills dess så går jag på mina AIK-matcher, försöker behandla mina med och motmänniskor så gott jag kan, jobbar för att SJ:s tåg skall kunna avgå hela, rena och i tid… eller egentligen kunna gå över huvud taget, spelar lite X-BOX och innebandy, och om tid finns över så ägnar jag den kvinnliga delen av mänskligheten lite uppmärksamhet.

    Vad mer finns att göra ? Blogga kanske… 😉

    Har vi riktig tur så löser solen våra problem om bara några månader. 240 nanotesla solstorm skulle onekligen göra mänskligheten gott. Det vore ändå lite festligt att få uppleva den dagen då bankdirektörerna, politikerna och all annan s.k. elit står oförmögna inför uppgiften att försöka jordbruka potatis eller lite morötter eftersom det är en uppgift dedikerad den lilla svaga människan längst ner i deras kraschade pyramid. För när pengar inte längre har ett värde utan kunskapen att överleva är det enda som betyder något. Ja, då kanske man kan börja skönja konturerna utav det paradis som den här planeten faktiskt skulle kunna vara.

   • Josef Boberg skriver:

    Taaack ❗ – Prozak – för Din goa backfeed – och det ligger mycket i det Du säger.

 5. dangra skriver:

  Är det någon som vet när AIK spelade i denna layout på matchtröjorna med med ”Lindab spedition” på ryggen (istället för ”Favör”?

 6. dangra skriver:

  Prozac: det vore kungligt. Har bilder på tröjan. Kan jag få din mail?

 7. dangra skriver:

  Från fråga AIK:
  AIK:s mest framträdande företagssponsor på matchdräkten sedan 1973: 1973-74: Karlssons Klister. 1974-77: Domus Sport. 1977-79: Favör, Lyxmocca. 1979-80: Dagab, Lyxmocca. 1980-83: Lotto. 1983-85: Pioneer. 1985-86: Ahlsell, Domus sport. 1986-87: Ahlsell, Boliden. 1987-90: Pioneer. 1990-92: Wasa. 1992-93: Mitsubishi. 1993-94: AIK saknade huvudsponsor, ”Gudruns” kom med på matchstället i slutet av säsongen. 1994-98: Scandic, Åbro. 1999-2000: Scandic samt ett antal mindre dräktsponsorer. Förutom dessa nämnda dräktsponsorer har det funnits mindre dräktsponsorer som inte fått lika stor exponering som ovan nämnda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: