Bättre än Imovane… + #statistikronk 9.0

Broc Litte vs. Sebastian Idoff under straffläggningen. FOTO: Jojjesplejs

Några av Er vet om det, men långt ifrån alla. Nämligen att jag för ett år sedan drabbades av tinnitus, och den är ibland såpass dryg så att jag måste ta Imovane för att kunna somna. Igår upplevde jag något som var starkare än detta receptbelagda sömnmedel…

Ja, jag var på Hovet och såg AIK mot Södertälje SK. Det heter ju att en match kan vara som ett sömnpiller, AIK vs. SSK kan liknas vid att man hade smällt i sig hela f*cking pillerburken med Imovane. Svart, mörker, stillbild, god natt… Därför tänker jag bespara Er all vidare text om den matchen. Vill Ni ändå läsa om eländet så kan Ni gå in på Black Boris blogg eller läsa AIK-Saras referat på AIK:s hemsida.

Well, imorgon (fredag) möts AIK och Södertälje SK igen. Denna gång så går matchen i det där skjulet som ligger bredvid Jallavallen nere i Södertälje. Jag hoppas att jag får likna AIK vid starkt kaffe i nästa blogginlägg. Ni fattar… Tills vidare får Ni roa Er med att dregla till den uppdaterade interna poängligan.

I just wanted you to know…

Annonser

2 Responses to Bättre än Imovane… + #statistikronk 9.0

 1. Johan skriver:

  Grymt bloggande i vanlig ordning Johan. Ser framemot säsongen, kan bli bra!

  Ha det så ses vi
  Johan

  • PROZAC skriver:

   Johan – Tackar 🙂 Alldeles nyss postades det 500:e blogginlägget. Och om jag känner mig själv rätt så lär det kunna bli minst 500 till innan jag stänger butiken.

   Säsongen ser onekligen intressant ut. Kan bli precis vad som helst… Men något säger mig att Perra kommer få ordning på saker å ting. Vi ses, här, där och på Hovet. FORZA !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: