Tävla om ett säsongskort !!!

Som Ni alla vet så har man tidigare här på Sveriges ledande AIK-blogg kunnat tävla om signade lagfotografier och Björn Bjurlings matchtröja.

Väldigt fina priser har det varit som gått ut till lyckliga vinnare, men ändå är dessa priser inte i närheten av vad som ligger i potten denna gång. Vi snackar om 5 st säsongskort till AIK damernas hemmamatcher på Ritorp. Och just ett av dessa säsongskort kan bli DITT !!!

Det enda Du behöver göra är att svara på tre stycken frågor som är relaterade till AIK Damhockey, svaren finner Du förövrigt någonstans på damernas hemsida.

  1. Vilket år bildades AIK Ishockey Dam ?
  2. Vad heter damlagets lagledare ?
  3. Vilket tröjnummer spelar Fanny Rask med ?

Om Du tror eller VET att Du har de rätta svaren på frågorna så skall dessa mailas tillsammans med fullständigt namn, ort, skostorlek och annan nödvändig kontaktinformation till följande mailadress:

dropmebythestairs@gmail.com

Den rätta svaren vill jag ha senast klockan 14:09 torsdagen den 20:e september 2012.

Skulle det visa sig att fler än 5 personer svarat rätt så kommer jag förhoppningsvis att ordna en origgad lottning. Men man vet aldrig… Undertecknad är skruvad, maktfullkomlig och enväldig jury i denna tävling. Vinnarna kommer att meddelas per mail samt presenteras på bloggen, förhoppningsvis innan damernas premiär mot Leksands IF.

STORT TACK till AIK Damhockey som skänkt
dessa kort för att kunna möjliggöra denna tävling !!!

// PROZAC

Detta inlägg kommer under tävlingstiden att finnas som en egen sida på bloggen. Klicka på Win A Card under stadshuset i bannern för att lämna bloggflödet ifall Du känner för det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: