Cupfiasko, FIFA12-catfight & #statistikronk 8.0

En närbild av huvud… tränare Perra i AIK:s bås under matchen mot MODO.

Så var SCA-cupen över för denna gången. AIK:s tredje och sista match i denna nordeuropeiska storturnering spelades mot MODO Hockey, och tyvärr så slutade det med ännu en förlust för AIK. Precis som i matchen mot Timrå IK så ville det sig inte riktigt för AIK.

1 – 4 slutade matchen, och därmed ställdes spelarbussmottagningen in eftersom en tredjeplats i SCA-Cupen inte kan anses som godkänt.

Matchen då ?

Första perioden var ganska lam… Björn Melin sköt sönder sin egen klubba efter ca 7 minuters spel, Peter Öberg i MODO åkte på 2 minuter för någonting och AIK visade upp ett imponerande svagt powerplay.

Andra perioden var inte lika lam som den första. AIK tog kommandot och fick i väg hela 14 skott på mål, MODO fick iväg bara sex. Ändå var det MODO som ledde med 1 – 0 efter att den andra perioden var färdigspelad. Hönsgård i AIK:s försvar ledde till att Janos Hari kunde ge MODO ledningen 16:49 in i andra perioden.

Tredje perioden hann knappt börja innan MODO utökade sin ledning till 2 – 0 efter drygt 2 minuters spel. Ett litet hopp tändes sedan av Björn Melin som gjorde sitt första officiella mål i AIK. Men hoppet släcktes i slutet av perioden då MODO kunde göra 3 – 1, även detta mål efter något som jag uppfattade som hönsgård i försvaret. AIK tog ut målvakten för att om möjligt göra två snabba mål, men det slutade bara med att Richard Stehlik kunde sätta pucken i tom bur. Rullgardin ner och Game Over för AIK.

Laguppställningar å annat jox kan Ni glömma. Ja, Danne Roos… Du kan glömma det. Det blir inget sådant, jag håller på och laddar för AIK – Helsingborgs IF på Råsunda. Vi snackar om Bang Banguras återkomst.

Däremot så kan Ni få slutställningen i SCA Cupen 2012.

1. MODO Hockey – 5 poäng / + 4 i målskillnad
2. Timrå IK – 4 poäng / + 5 i målskillnad
3. AIK – 2 poäng / – 2 i målskillnad
4. Sundsvall Hockey – 1 poäng / – 7 i målskillnad

Självklart får Ni även en uppdaterad poängliga, here we go…

Ska vi summera SCA Cupen 2012 så kan den inte sammanfattas med något annat ord än fiasko. Varför ?! Well, Hammarby IF har fortfarande en cupseger mer än AIK. Inte okej…

Vid sidan av turneringen så var det dock… SUCCÉ. Vill säga ett stort TACK till alla gamla och nya AIK-vänner som jag hade förmånen att få umgås med i Sundsvall under dessa tre dagar. KÄRLEK !!!

Och så var det detta med FIFA12… Vad har det med ishockey och AIK att göra ?! Well, faktum är att det spelades en match under lördagen som var större än hela SCA-cupen. Inne på Rum 204 på Scandic Nord avgjordes nämligen AIK-bloggosfärens största ”bloggcatfight” i en match på X-BOX 360. Bloggen AIK-Sara hetsades av oss grabbar till att möta Black Indeed i en FIFA12-drabbning. AIK-Sara som spelade med Chelsea FC vann prestigefighten med 1 – 0 mot Black Indeed som spelade med Leeds United FC. Största jublet utbröt dock när Marie (Black Indeed) lyckades sparka ner och skada Frank Lampard (Chelsea FC) i slutet av den hetsiga matchen.

Avslutningsvis en ”damhockeynyhet”…

Hanna Lindström lämnar AIK vilket jag tycker är tråkigt. Det är alltid roligt med spelare som har högre siffror i utvisningsligan och lägre siffror i poängligan (påminner om min egen spelarstatistik). Vet att ingen tränare i världen håller med mig där, men jag är supporter och gillar lite onödigt ”hockeyvåld” på isen med jämna mellanrum. Tack för blod, svett å tårar som Du offrat för AIK Hanna !!!

Nog så för denna gång, nu ska jag sova…

ForzzzzZZZZZzzzzZZZzza AIK !!!

Annonser

7 Responses to Cupfiasko, FIFA12-catfight & #statistikronk 8.0

 1. Black Boris skriver:

  Klart Marie torskar när hon väljer att spela med Leeds!!! Sköna Billy Bremner-takter dock. Förväntar mig ett sammanfattande illustrerat försäsongsinlägg efter dubbla SSK-fajterna – med ”The best of Klabbe”. Många fina, minnesvärda bilder i arkivet?!

  • PROZAC skriver:

   Black Boris – Haha, jag hade valt Leeds alla gånger före Chelsea mannen… Överfallet på Lampard var riktigt vackert dessutom, riktigt imponerad av Black Indeed där.

   Får se vad det blir för summering av försäsongen. Vet att Klabbe har en massa nakenbilder på mig som han inte drar sig för att Twittra ut. Det har uppstått lite utav en terrorbalans. På gott och ont. Bilder finns det i alla fall gott om. 🙂

   Nej, men seriöst. Nästa inlägg kommer att handla om damhockeyn… Deras försäsong börjar i dagarna. 🙂

   • Black Boris skriver:

    Same shit different name om du frågar mig. Leeds är ju som bekant inte särskilt populära på Old Trafford.

    Vad gäller Black indeed så har ju denna beryktade bloggare visat aggressiva tendenser förr så man blir ju inte direkt förvånad. Testa att spela hockeyspelet nästa gång, låt henne möta Leksand…

    Terrorbalansen uppskattas f.ö. av mig som betraktare och utomstående. Klabbe leder just nu på poäng. En avslöjande bastubild skulle kanske ge Prozac momentum… Kan du dessutom fånga Boorchen på samma bild så snackar vi TKO. Satsa allt på ett kort!

   • PROZAC skriver:

    Black Boris – Satsa allt på ett kort… där fick Du till det. 😉

    Well, det finns ett kort på Klabbe och även en film när han sitter å skiter samtidigt som han gör en viss gest med armen som kan tolkas som politisk. Det är en garanterad TKO-bild, men jag håller nog på den ett tag. Det är bättre att ha några kärnvapen än JAS-plan i förrådet ifall det skulle behövas, om Du förstår vad jag menar.

    Ja, att sätta Black Indeed framför NHL13 är något som absolut måste förverkligas. ”Tyvärr” så är ju inte skit-dif eller Leksands IF med i spelet… men det kanske funkar med Skellefteå AIK eller tja… vilket annat lag än AIK som helst.

 2. Sara skriver:

  Något straff borde utdelas efter att ha skadat finaste Lampard.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: