Silly Season – Nej, det här är ingen bajenblogg…


En av spelarna på bilden skall vakta AIK:s mål de kommande två åren.

…men så här blir det när AIK skriver kontrakt med spelare som har ett förflutet i Hammarby IF Konkurs IF. Nu fattas det bara att Anders Gozzi lockar till sig Dan Tryborn från Värmdö HC och köper loss Jimmie Kraft från Almtuna IS så är snart Hammarby IF IF säsongen 2005/2006 snart återförenade. Richard Gynge har vi ju sedan tidigare, eller hade…

Okej, jag ska vara seriös…

Idag så meddelade AIK att man skrivit kontrakt med målvakten Daniel Larsson. I och med detta så har man fyllt igen luckan efter Viktor Fasth som drar till NHL. Nu vet jag att det finns en hel del supportrar där ute som är övertygade om att Viktor Fasth inte går att ersätta.

Well, jag har hört det där förr…

Jag minns hur det lät när Gustaf ”Judas” Wesslau valde pengarna och försvann till Malmö Craphawks mitt under brinnande säsong. Han var också omöjlig att ersätta som det så vackert hette. Vad hände ?! Jo, Jonas Gustavsson klev in med dunder och brak och det dröjde inte många matcher förrän samtliga på Hovet glömt bort Gustaf Wesslau.

Jonas Gustavsson gjorde sedan veritabel succé i AIK och blev därefter värvad av Färjestads BK. Väl där så spelade Jonas Gustavsson hem ett SM-GULD åt värmlandspacket innan han stack till NHL där han befinner sig än idag. Ja, Ni ser hur det kan gå…

I alla fall, så här är det…

Daniel Larsson är en väldigt bra värvning.

Är det någon som har förutsättningarna att kunna ersätta Viktor Fasth så är det förmodligen just Daniel Larsson. Daniel Larsson är endast 26 år och har ändå hunnit prestera mer än godkänt i de skitlag som han representerat tidigare. Egentligen så borde Daniel Larssons karriär va körd i botten då han representerat såväl bajenvraken som skit-dif.

Men nu är Daniel i AIK, redo att ta tag i sin karriär på allvar.

För här i AIK så kommer Sveriges i särklass bästa målvaktstränare Stefan Persson att komplettera Daniel Larsson med allt det som fattas i hans målvaktsspel. Med andra ord så borde Daniel Larsson bara kunna bli bättre än vad han redan nu är, det känns så i alla fall.

Om det nu mot all förmodan inte skulle bli någon succé för Daniel Larsson så är det bara att skicka honom till det där grönvita gänget, för vi har en Niklas Lundström som bara väntar på att få skriva sin egen Jonas Gustavsson-story.

Avslutningsvis en hälsning till Daniel Larsson…

Välkommen till AIK, trots Ditt förflutna !!!

Annonser

16 Responses to Silly Season – Nej, det här är ingen bajenblogg…

 1. Black Indeed skriver:

  Tycker också att detta är en bra värvning. En spelare som vill ta tillbaka en landslagsspade dessutom. Få bort Janne Karlssons äckliga flin och äntligen få komma till en klubb där han kommer få känna sig behövd. Exakt vad Larsson behöver.

 2. Black Indeed skriver:

  Coolt. Ja varför inte. Inte mig emot. Tror det här kommer att bli riktigt bra 🙂

 3. G  (@iGugge) skriver:

  kloka ord mannen 🙂

 4. Brynäsredaktionen skriver:

  ”Sveriges i särklass bästa målvaktstränare Stefan Persson”…nu får Du väl ändå ge Dig.

  • PROZAC skriver:

   Brynäsredaktionen – Du vet lika väl som jag att Ni aldrig vunnit nåt guld om Ni fått möta AIK i finalen. 🙂

   • Brynäsredaktionen skriver:

    Haha, vi hade kört över er med 4-0 istället! Och Gunnar Perssons tårar hade varit ännu mer av den bittra sorten än Bert Robertssons… 😀

 5. BankOnPlank skriver:

  Bra skrivet Pravda… ehmn Prozac!

  Herr Larsson, välkommen till Socialgrupp 1 😀

 6. Patrik Thomas skriver:

  Bra snack Prozac…jag tycker Gozzi e en jävel på att värva rätt!
  Han måste fan tänka AIK hockey hela jävla dygnet!

  • PROZAC skriver:

   Patrik – Halloj mannen. Kul att Du fortfarande följer bloggen… 🙂

   Men jag måste nog ta ner Dig och Dina hyllningar till Gozzi en aning. Ja, Gozzi har värvat en hel del rätt genom åren… Men glöm inte James Milam, Fred & John Wikner, Daniel Rafner… Jag kan göra listan längre om Du vill. 😉

   Det känns dock som att Anders Gozzi lärt sig med åren och undviker numera att trampa på de mest uppenbara minorna (var nära med Waltin dock) och det lovar ju onekligen gott inför framtiden.

   • Patrik Thomas skriver:

    Jag Följer ALLTID din blogg!!!!!!!!!
    Och…jag e som en Hippo,Häst,Hund, Elefant…..jag glömmer inget! ;-)……But såklart gör Gozzen fel oxå, men..I Belive!
    Är dock jääääävligt tveksam på Frisk……vi får se! A21 Rules!

   • PROZAC skriver:

    Patrik – A21 ?!?! Är inte det den där sektionen där samtliga på läktaren enbart bryr sig om hur Daniel Rudslätt ser ut ?! 🙂

    Förstår att Du och många andra är tveksamma på Frisk men jag tror faktiskt att han är redo för Elitserien. Kolla på vilken resa Christopher Aspequist gjorde och då kom han ändå från Division 1.

   • Patrik Thomas skriver:

    Aspeqvist JA! Ny -UNG-Hungrig!!!!!
    Frisk….darrig som ung-ratad-Norge-tillbaka/allsvenskan/ gammal/elithockey…..eh nähe..han va kass då och blir man bättre av 7 år i lägre divisioner? I think not…men,jag har haft fel förr ..men det kan jag lugnt säga att den här värvningen impar INTE!!!!!!!!

   • PROZAC skriver:

    Putte – Okej, men kolla på Johan Åkerman då… Han var genomusel i AIK under tre säsonger. Utvecklades sedan i de lägre divisionerna, återkom till Elitserien och blev landslagsman på äldre dar. Vart vill jag komma ?! Jo, att Andreas Frisk kan göra samma resa. Han är fortfarande 28 år ung 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: