Har Du helt tappat förståndet Anders Gozzi ?!?!

Det sista som hör hemma på den här fina AIK-bloggen är en bild på en äcklig illaluktande djurgårdare. Ändå känner jag mig tvungen att lägga upp bilden ovan. Ja, om Anders Gozzi får som han vill så är det stor risk att det är eländet ovan som tränar AIK nästa säsong, i alla fall om man skall tro på vad som skrivs i Aftonbladet idag.

Jag har bara en fråga…

Har Du helt tappat förståndet Anders Gozzi ?!?!

Babianen som jag inte ens tänker nämna vid namn har representerat den förening som vi hatar över allt annat i alldeles för många säsonger för att han ens skall få vistas i närheten av AIK. Och ändå är det just denna babian till ur-djurgårdare som Anders Gozzi vill se som tränare.

Läser man i artikeln så finner man följande sinnessjuka citat från apan: – Rent spontant känner jag att det är många som på senare har gått mellan olika föreningar som tidigare kanske var mindre tänkbart. När det gäller den biten är det mycket som har suddats ut med tiden.

Eeeeh ?!?! Vilka spelare då ?!? Fredrik Bremberg eller ?!! Han hade i alla fall vett nog att hålla sig borta från AIK i respekt till supportrarna i skit-dif och det borde även Du göra Mats Babian.

Artikeln avslutas med en massa josh om att Mats Babian vill upp på toppnivå och träna ett elitserielag, med andra ord så skiter han i AIK:s välmående eftersom det i grund och botten handlar om att Mats Babian vill göra sig själv ett namn som tränare.

Nej fy, jag mår DIREKT ILLA nu… måste sluta innan jag kräks.

Hata skit-dif, ALLTID !!!

Annonser

10 Responses to Har Du helt tappat förståndet Anders Gozzi ?!?!

 1. lokforaren skriver:

  Precis min reaktion också! Man blir ju helt chockad. Fattas bara att Löse Hardy presenteras som ny ass. tränare…

 2. Keegan skriver:

  Vad fan händer, apa till tränare…Men tror inte detta kommer bli sanning, för då kommer helvetet rasa, men nu måste AIK börja informera om hur det ligger till med ev. nyförvärv och tränar frågan.

 3. BankOnPlank skriver:

  Den 12e April 2012… Dagen då ALLT gick åt helvete…

  Avgå alla!

 4. Brynäsredaktionen skriver:

  Med risk för att reta upp gnagare och kanske även gårdare som är här och smygläser…

  Skulle skytteltrafiken mellan babianträdet och råttboet vara något nytt? Hallå, har ni redan glömt Era gamla hjältar som Riddarn, Osten, Frasse, Putte, Printz, Wesslau, ”Expertkommentatorn” m.fl?

  Inte första gången liksom, även om det denna gång är på tränarnivå vilket kanske är lite extra känsligt?

  • PROZAC skriver:

   Brynäsredaktionen – Nej, vi har INTE glömt tidigare övertramp. En våldtäkt blir inte mindre våldtäkt bara för att den sker för åttonde gången. Samma princip och gäller för övergångar mellan AIK / skit-dif och motsatt väg eftersom det är en vidrig handling gentemot oss supportrar.

 5. Robin skriver:

  Skrämmande att detta namn är på tapeten. Inte nog med att han är så mycket djurgårdare man kan bli, han har ju dessutom misslyckats som tränare i varenda klubb han satt sin fot i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: