Vad är det Du egentligen vill säga ?

Det är den 4:e januari 2009 och baksmällan efter nyårsfirandet har släppt hos nästan samtliga av de 5.169 åskådarna på Hovet. Det är dags för ännu en match på ishockeyns bakgård och just denna kväll så är det Växjö Lakers som står för motståndet. Matchen blir en enkel story för AIK, de svartgula hjältarna vinner med stabila 4 – 1.

Vad ingen vet just den där kvällen är att både AIK och Växjö Lakers kommer att spela i Elitserien om några år. Inte heller att Robert Rosén och Josh MacNevin kommer att spela i AIK. Och INGEN kan i sin vildaste fantasi drömma om att skit-dif skall husera i Hockeyallsvenskan inom snar framtid. Många funderar säkert om framtiden, men ingen vet…

Idag är det den 4:e april 2012, och vi sitter med facit i hand.

AIK och Växjö Lakers har etablerat sig i Elitserien, Robert Rosén och Josh MacNevin spelar i AIK och skit-dif är på väg ner i seriesystemet för att genomgå en framtida fusion med Bajen Fans Ishockeyförening.

Det finns dock en sak som jag fortfarande inte har vetskap om, och det är vad det var för tankar som snurrade i huvudet hos Anton Hedman när han stirrade på David Engbloms skrev samtidigt som han dreglade ner sig själv. Ja, Ni ser ju själva på bilden.

Något måste han ju ha tänkt. Varför är annars tungan så långt utanför munnen ? Kanske kan Klabbe hjälpa till med sina expertkunskaper.

Kanske vet vi svaret om 4 år, kanske inte.

Är det någon som har ett bra förslag på vad Anton Hedman tänker så är det bara att droppa en kommentar, ju sjukare förslag desto bättre.

Hej å hå, FORZA AIK !!!

3 Responses to Vad är det Du egentligen vill säga ?

  1. Bobo skriver:

    ”Janne Huokko var bara början”

  2. Back Door Lover skriver:

    Yummie, tänk om det ändå skulle vara Clabbe istället….

  3. Webmaster skriver:

    Fan , Davids analhål ser precis ut som prozen i fejset,fast intelligent !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: