In The Mix…

Först vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, mitt nya jobb håller mer eller mindre på att ta knäcken på mig. Men jag vägrar bryta ihop, ska jag bryta ihop så skall det vara över något AIK-relaterat.

Ville bara få det sagt…

Under veckan som gått så har det varit speluppehåll i Elitserien, men det har ändock varit en del action på den svartgula fronten.

DAMERNA
I skrivande stund så är ett flertal av AIK:s damer ute på uppdrag med Damkronorna, sedan är även ett gäng ute och spelar regionalt mästerskap i Kristinehamn av alla ställen på jorden. Hur som helst så är den svartgula dominansen på damscenen total och det har till och med AIK Ishockeys hemsida uppmärksammat. I veckan så dök det faktiskt upp EN NYHETSARTIKEL som inte rörde herrlaget, bra jobbat där Adam. Det var ju inte alls så svårt. 🙂 Nu hoppas undertecknad på att det kommer att skrivas fler nyheter om damerna på hemsidan.

Enligt säkra källor så gjorde Linnéa Bäckman sitt första landslagsmål idag lördag när Damkronorna besegrade Tyskland med 4 – 1. GRATTIS Linnea !!! Givetvis så måste jag även uppmärksamma tjejerna som spelar i U18 Regionsturnering. Idag när Team Öst slog Team Nord så svarade AIK:s Sabina Küller för två mål och Amanda Lundell för ett.

STARKT JOBBAT TJEJER !!!

AKTIER
I veckan meddelades det på hemsidan att man kan köpa aktier i AIK Ishockey AB. Trodde att man äntligen fått arslet ur vagnen och börjat sälja resterande aktieinnehav i AIK Ishockey AB, men det visade sig istället vara så att det är AIK Ishockeyförening som minskar sitt innehav i AIK Ishockey AB genom denna försäljning. Vet inte om jag är så förtjust i att AIK IF går ner i innehav, man minskar därmed innehavet av kapital (från 46% till 28%) och röstandelar (från 84% till 79%) i AIK Ishockey AB.

Jag förstår att man behöver pengar till driften av damlaget, juniorerna och hockeygymnasiet. Men det här är inget annat än konstgjord andning, det fattar till och med en tvååring med minimal ekonomisk begåvning. Vad har AIK Ishockeyförening tänkt göra när man är nere på 51% av rösterna ? Börja sälja tegelstenar igen ?

Det som gör mig mest irriterad är att de som köper aktier lovas ett EXKLUSIVT VÄRDEBEVIS. Vi som köpte aktier 2010 och räddade hela AIK Ishockey från konkurs har inte ens fått ett dåligt ritat A4 av usel kvalitet med ett Tack ! på. RIDÅ !!! Undertecknad kommer INTE att köpa aktier denna gång och uppmanar istället alla andra att skänka pengarna DIREKT till AIK Ishockeyförening istället. På så vis får AIK Ishockeyförening in kapital samt kan behålla sin starka ställning i AIK Ishockey AB.

AJ BLOGG
J20-laget går som tåget… Seriesegrare och allt vad Ni vill. Glädjande nog så finns det bloggtalanger i truppen och därför måste jag bara tipsa alla om AJ-Bloggen som Ni hittar HÄR.

Well…

Ska försöka bättra bloggfrekvensen i veckan som kommer. Det är ju hatderby mot djur****ens if på torsdag så det kommer säkert att bli några rader före och efter den matchen. Men jag lovar inget, SJ Driftområde Depåproduktion gör sitt bästa just nu i att sänka Eran bloggmaster. Vem som vinner den matchen återstår att se.

Just ja, grattis Min älskade bror. 36 år idag !!!

FORZA AIK !!!

5 Responses to In The Mix…

 1. Brynäsredaktionen skriver:

  Eeeh…svartgula ”dominansen” på damscenen?! Titta i tabellen, mannen…titta.

  • PROZAC skriver:

   Tabellen ?!?! *fnyser* AIK är damkronorna, damkronorna är AIK !!! Dessutom så kommer de bästa tjejerna i Gevalia IF förr eller senare att söka sig till AIK eftersom de vill spela i den häftigaste klubben i Sverige.

   • Brynäsredaktionen skriver:

    Haha, tror du ja…iofs så har du rätt – de kommer att göra det. Men bara av samma anledningen som herrarna; de duger inte längre i den främsta och bästa klubben och tvingas därför varva ner… 😀

   • PROZAC skriver:

    Tragikredaktionen – Well, ska bli roligt att skratta åt dig i vår när brynäsdamerna missar sitt ”givna” SM-Guld. 🙂

 2. […] de ÄR Riksserien! Vissa gnagare har svårt att fatta det, eller vill inte, vad vet redaktionen? Prozac går ut och yrar om den ”svartgula dominansen” på damscenen och det påståendet ger […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: