гостовање са тим Харносанд…

#79 Henrik Eriksson – hade tungan rätt i mun, i sin sista match för AIK…

Vet inte hur många som har koll på att Henrik Eriksson faktiskt gjort comeback i vinter. Nu har ju Henrik Eriksson aldrig varit någon rubrikmakare i klass med Dulee Johnson, så därför kunde Henrik Eriksson nästan obemärkt genomföra sin comeback lördagen den 15:e oktober när Team Härnösand HC hade hemmapremiär mot IFK Nyland.

Trots 1 mål och 1 assist från Henrik Erikssons klubba så förlorade Team Härnösand HC matchen mot IFK Nyland med 3 – 4. Matchreferat finner Ni HÄR om Ni vill granska debaclet noggrannare.

Givetvis var undertecknad tvungen att kolla med Henrik Eriksson om detta innebar att comebacken nu var ett faktum. Tyvärr fick jag följande sms från Henke: Nä tyvärr, det var bara en match. Jag ställde upp för att det är en kompis till mig som får den föreningen att snurra.

Så nu vet Ni det…

Hmmm…

Just ja, AIK spelade visst hockey igår igen.

De senaste dagarna har ju mest handlat om poliskostnader och försäljningen av Linus Videll, så det var med ”nyvakna” ögon som man satt på O´Learys i Liljeholmen och såg AIK spela oavgjort borta mot Timrå IK. Efter en mållös förlängning kunde i alla fall AIK ta bonuspoängen efter straffar av Christian Sandberg och Richard Gynge.

Expressen är sköna, de gick ut med rubriken Sålde Storstjärnan – men AIK vann ändå efter AIK:s framgång. Vad hade Ni förväntat Er mediahyenor ?!?! För övrigt så är det Robert Rosén som är AIK:s storstjärna, Daniel Rudslätt om Ni frågar de med mindre koll på A21.

Tänkte avsluta kvällens bloggande med tre punkter och en väldigt off-topic skärmdump som jag blivit galen på…

 • Underbart inlägg om Andreas Frisk på Danijela Rundqvists blogg. Andreas Frisk gör för närvarande braksuccé i Örebro HK och av blogginlägget så framgår det tydligt att Andreas Frisks framgångar grundlades redan i lekborgen då det skulle lekas pussgurka. Snacka om grym barmarksträning !!! Själv så var undertecknad alldeles för sölig när det skulle lekas pussgurka i dagis, det är nu i vuxen ålder som man med framgång lyckats springa iväg från den ena bruden efter den andra…
 • AIK:s hemsida kommer ha nypremiär i mitten av nästa vecka. Efter ett gäng bedrövelser och förseningar (SJ är faktiskt INTE inblandade den här gången) så är det äntligen dags för den nya hemsidan. En hel del jobb kommer att återstå efter lanseringen, men jag tror stenhårt på den nya hemsidan.
 • Just nu så auktionerar AIK ut det vita bortastället. Vill Du bli lycklig ägare av en matchtröja så är det bara att rulla in HÄR för mer info. Men Ni ger F-N i att buda på Filip Olssons tröja #7, den vill jag ha !!!

Och så tar vi bilden…

Jag har hört att 20 procent har kraftig benstomme och ett starkare skelett, således borde man kunna testa om man är en av dem. Testet går ut på att man hoppar från balkongen. Ja, hopp från lägre än andra våningen räknas givetvis inte. Klarar man nedslaget i asfalten utan skelettskador så kan man stoltsera med att man är en av dem. !!!

Well… nu ska jag hoppa ut och promenera, reflektera.

Vi ses på Hovet imorgon !!!

Annonser

One Response to гостовање са тим Харносанд…

 1. GG skriver:

  Du bör nog ta ett snack med donVito som redan lagt utgångspriset på #7!

  http://www.tradera.com/Originalmatchtrojor-2010-2011-vita-bortastallet–auktion_252702_142314126%5BB%5D

  Fast å andra sidan låter det…lite…Gudfaderligt…kanske bäst att inte lok-knuffa han för hårt…

  Kolla också in min publiktippartävling till imorn.
  http://www.aikforum.se/aik/aik-ishockey/hockeymatcher/aik-brynas-20111029-es-3263/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: