Ni-nanna-na-ni-na…

…dagens boktips är Hockeyboken 88-89. Även om boken är skapligt inaktuell så är den garanterat fri från elektromagnetiska fält och pek och klicka-funktioner. Boken fungerar även där mobiltäckningen är nere på noll eller där det endast finns stearinljus att tillgå. Omslaget pryds av Bosse Berglund och de sidor som behandlar djurgårdens if kan med enkelhet rivas ut och med fördel kastas på den öppna elden.

Nu när Ni vet allt detta är det bara att bege sig till första bästa antikvariatbokhandel. För vem vill INTE sitta och mysa med en trevlig bok med Bosse Berglund på omslaget i vinter när solstormen på 240 nanotesla slår ut all världens elektronik lagom till nyårsfirandet ?

Ingen som räcker upp sin hand ?!?!

Nej, tänkte väl det.

Annonser

4 Responses to Ni-nanna-na-ni-na…

 1. BankOnPlank skriver:

  Jag föreslår att vi slår hål i Hovets tak och flyttar elitseriesäsongen 2012/13 en smula. Finalen kan ju spelas den 20:e December 2012? Jorden går ju under 21/12 2012 och jag vill faktiskt ha valuta för mina pengar.

  • PROZAC skriver:

   BankOnPlank – Man har ju faktiskt spelat ishockey i månens sken förut så det borde ju faktiskt fungera om man bara får bort taket på Hovet. Mycket bra idé att flytta finalen till 20:e december 2012, är helt inne på Din linje i att maximera mervärdet för den sista ishockeysäsongen. Kanske kan man även sälja ett undergångspaket där man får pytt och en öl samt bra sittplats så att man kan uppleva spektaklet på bästa möjliga sätt.

 2. Johan skriver:

  Maximera mervärdet = Saltade polisfakturor…

 3. lars skriver:

  En Modoit i AIK dress

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: