And we´re off to Jönköping…

#37 Markus Svensson – tillfälligt tillbaka i IK Oskarshamns blåa tröja…

Väntar på att Klabbe skall köra in i porten med sin bil. Bortamatch mot Hv71 och firma Klabbe/PROZAC tänkte ge sig ner till Jönköping om några minuter. Något säger mig dock att bilen kommer att volta under vägen och landa på taket någonstans i Ödeshög.

Om vi inte landar på taket eller rullar ut på en åker så ska HV71:s publik få sig en resa de sent kommer att glömma. Förhoppningsvis så kommer det en matchrapport inatt/imorgon inkluderat en bild där Klabbe visar röven utanför arenan, det har ju lyckats förr.

Avslutningsvis ett stycke text av värde också. Markus Svensson fick lite av en revansch igår när IK Oskarshamn slog Södertälje SK med 2 – 1. Av 24 skott tog Markus 23 och tydligen var han så pass bra att han utsågs till matchens lirare. Nästa match för Markus Svensson är mot AIK-kolonin Almtuna IS på onsdag. Kommer att bli intressant. Kommer Anders Gozzi dela ut ”hemliga” order till AIK-lånen om att inte skjuta på Mackan eller kommer det kanske bli så att AIK-lånen skjuter sönder Markus Svenssons självförtroende sönder och samman ?

Nåväl, det återstår att se. Hv71 – AIK först !!!

Blir inget längre inlägg än så här, hinner inte. Ni får istället njuta av lite hederlig 80-tals musik. AIK vann 2 st SM-GULD under 80-talet, musiken var bättre och livet var lite enklare i allmänhet.

Annonser

4 Responses to And we´re off to Jönköping…

  1. BankOnPlank skriver:

    AIKs damer tillbaks i Allsvenskan. Hammarbys dito gör en ”bajen” och väljer att precis som herrarna leta sig nedåt i seriesystemet mot korpen, grusplaner och slutligen konkurs.
    Synd bara att det blev torsk mot ieHoVa 7:1.. det hade kunnat bli en såndär episk AIK-dag igen annars. 😦

  2. Webmaster skriver:

    Rullstolsbunden trafik !! Djävla latmaskar !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: