FETT SKADAT VARUMÄRKE !!!

AIK i powerplay mot djurgårdens if… eller PROZAC:s mentala tillstånd.

Om jag skötte mig lika dåligt som AIK:s s.k. ishockeylag gjorde mot äckel-dif så skulle jag förmodligen få sparken, alternativt så skulle jag bli inkallad och få en skriftlig erinran. En sak är säker, jag skulle GARANTERAT få höra att jag inte gjort ett bra jobb… BELIVE THAT !!!

AIK:s fotbollslag visade till skillnad från hockeylaget lite hjärta och krigarmentalitet i sitt derbyfiasko, Kenny Pavey sparkade ju faktiskt upp pungkulorna i halsen på Mattias Jonson.

Några frågor…

Vart var Daniel Bång ?

Vart var Patric Blomdahl ?

Vad gör Patrik Nemeth inne i powerplay ?!?!

Kan Mats ”Mördarn” Thelin göra en comeback ?!

Stod Viktor Fasth i mål, eller var det Joakim Persson ?!?!

Jag VILL TRO att jag såg en samling usla ”stand-ins” på Globens is ikväll, men tyvärr så är jag alldeles för smärtsamt medveten om att så inte var fallet. Jag VILL TRO att jag såg Bajen Fans Ishockeyförening bli raipade av äckel-dif, men jag vet alldeles för smärtsamt att det var AIK.

Mitt AIK, Ditt AIK… vårat AIK.

Efter måndagens skandal på Råsunda så TRODDE jag att det INTE KUNDE BLI SÄMRE, men joho då. Flera resor sämre kunde det, och skulle det bli !!! Det borde ju inte ens vara möjligt !!!

RIDÅ, TITANIC, SKADAT VARUMÄRKE… AVGÅ ALLA !!!

Nu är jag tyvärr (eller kanske lyckligtvis) inte i position så att jag kan dela ut bestraffningar till de ansvariga. Det enda jag kan göra är att pausa den här bloggen tills jag är på bättre humör.

Måste bara nämna kvällens ANDRA stora skämt, den s.k. visitationen. Ett nästan lika stort skämt som AIK:s s.k. ishockeylag. Vid entrén blev man ombedd att lägga sin jacka och alla metallföremål i en blå korg medan man gick igenom en metalldetektor. Givetvis så gav metalldetektorn inget utslag då man rensat sig själv på metall. Vad hände med den blåa korgen då ? Jo, den passerade UTAN NÅGON SOM HELST GRANSKNING förbi BREDVID metalldetektorn. Tack, nu vet jag att man kan fylla jackfickorna med bengaler, knivar eller kanske ett skjutvapen till nästa gång.

Ni som hade hand om säkerheten på hockeyderbyt måste vara de största soporna som tar plats på denna planets yta, det som skrämmer mig är att Ni säkert har betalt också.

Nej, nu tar jag en lååååång paus. Återkommer när AIK visat att de förtjänar min tid, kärlek och uppmärksamhet.

Innan nu någon ens tänker på att yttra något ”i med och i motgång” josh så vill jag bara säga att Ni får GÄRNA göra det om Ni var med mig i Tumba, Tierp eller i Borås.

Två derbyn och två förluster är INTE ACCEPTABELT !!!

Jag har fått mer än nog…

…OCH DÄRMED PAUS !!!

Annonser

6 Responses to FETT SKADAT VARUMÄRKE !!!

 1. Jeanette skriver:

  SJ meddelar att alla tåg går enligt tidtabell i dag!;)

 2. G:G skriver:

  Dags att, i sann AIK-anda, säga detta:

  Avgå !

 3. Black Indeed skriver:

  Jag var där och jag säger att första perioden var helt okej. Resten kan jag hålla med dig om! Fortfarande bedrövligt dock, att Wesslau är med på vår hemsida.

  • PROZAC skriver:

   Black Indeed – Har tänkt på det där med Wesslau… Egentligen så är det en fin pik mot äckel-dif att deras förstemålvakt får utrymme på hockeyns hemsida. Det blir en påminnelse för dem om att det står en AIK-fostrad keeper i deras mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: