Nyheter om AIK i NHL 12…

Bilden är tagen med mobilkamera och darriga händer = usel bildkvalitet…

Japp, då var första derbyt avklarat på NHL 12. Som Ni kan se på bilden så hade äckel-dif inte en chans, dessutom gjorde David Engblom 4 – 1 målet på ett rungande slagskott. Tänkte bjuda på några snabba AIK-relaterade punkter för er som är intresserade av spelet…

  • Tyvärr så kommer spelet med förra säsongens laguppställning, det betyder att Richard Zzzzzednik, Peter Nolander, Johan Andersson m.fl. är med i laguppställningen.
  • Tyvärr så saknas Linus Videll, Robert Rosén och alla de andra nya spelarna. Även Joakim Nordström saknas vilket är märkligt.
  • Men som sagt, KUNG David Engblom får man spela med ett år till !
  • Även matchtröjan är densamma som i NHL 11. Man kan ju undra vad det är för slöhögar på EA Sports som inte ens kan få dit ÅBRO-reklamen i alla fall. Gör om, gör rätt !!!
  • Sedan så stämmer inte alla spelarnas tröjnummer, men de går som tur är att editera i spelet. Björn Bjurling hade exempelvis #39…
  • Nu är inte allt skit med AIK i NHL 12, en av de riktigt stora förbättringarna i denna upplaga är att man faktiskt fått in de flesta AIK-spelarnas profilbilder. Det tackar vi för !!!

Om vi ska återvända till verkligheten kanske, AIK spelar ju som bekant borta mot Skellefteå AIK ikväll. Det är den näst sista träningsmatchen för AIK och den visas (tro det eller ej) på Canal Plus.

Grattis till alla Er som har Canal Plus !!!

Själv tänkte jag följa matchen på Twitter om man nu inte fastnar framför X-BOXen. Det är faktiskt vansinnigt kul att slakta äckel-dif och köra över Mark In The Park så att han tappar hjälmen… 🙂

Annonser

One Response to Nyheter om AIK i NHL 12…

  1. […] here: Nyheter om AIK i NHL 12… « AIK är hockey, hockey är AIK !!! Post a […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: