Kylie Said To Jason…

#87 Robert Rosén – leder den interna poängligan för träningsmatcherna.

Det börjar verkligen dra ihop sig, nu återstår endast en träningsmatch efter att AIK besegrade Rip-Off AIK på straffar med 3 – 2. Som många andra (utan de rätta tv-kanalerna i digitalboxen) så fick jag följa matchen på Twitter, Golden Hill och YouTube.

Har förstått mellan alla Twitter-rader att Viktor Fasth gjorde en kanonmatch. Det är ett glädjande besked eftersom vi alla vill se honom i förra årets form. 🙂 Sedan var det roligt att Patric Blomdahl fick sätta ett mål på straff, han verkar också ha hittat storformen.

Givetvis så är poängligan uppdaterad…

Under avdelningen f.d. AIK:are så kan vi notera att det går riktigt bra för Mattias Beck och Mora IK. Igår (onsdag) så krossade man Örebro IK hemma i Mora med hela 8 – 0 !!! Enligt matchrapporten så gjorde Mattias Beck 1 mål och 1 pass, dessutom hade Peter Nolander ett skott i ribban. Tror att Mora IK kommer att bli riktigt farliga i år, man har ju som sagt förstärkt med två semifinalister.

STAY TUNED !!!

Annonser

4 Responses to Kylie Said To Jason…

 1. BankOnPlank skriver:

  Underbart! Du har spöat isapa, AIK har spöat själläftäå och Mora har förnedrat laget med världens töntigaste namn. Blås av hockeysäsongen och bara ge oss guldet!

  Vet du när säsongskortet tänker trilla ner i brevlådan förresten?

  • PROZAC skriver:

   BankOnPlank – Ditt säsongskort hålls som gisslan av AIK tills Du köpt en reklamplats på sargen samt paketet Mer AIK. Det är det nya, man kan inte bara komma och köpa ett säsongskort… 😉

   • BankOnPlank skriver:

    Har jag vädrat min åsikt om bandy förresten? En mycket trevlig sport. Man får vara utomhus, äga en termos, man kan vara dyngfull och man slipper köpa en djävla reklamplats och paketet Mer AIK!

    Slipsfritt på hovet säsongen 11/12!!

    Bara 6 dagar kvar så man får väl skicka ett mail till AIK och fråga.

   • PROZAC skriver:

    BankOnPlank – Bandy är riktigt hardcore… Det är faktiskt väldigt nice att se AIK spela på Bergshamra IP eller Spånga IP, – 18 grader, tårna fryser sönder… det är kärlek. Vi får se till att styra upp supporterverksamheten i vinter, bandygrabbarna förtjänar mer publik. Dessutom är det garanterat slipsfritt på Bergshamra IP, möjligtvis är det bara Jonas von Kjerrulf som dyker upp i slips. Men det är helt okej, han är förlåten… 😉

    Ja, hör av Dig till Sevve. Han borde ha koll på om ditt kort är ivägskickat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: