ROSA HELIKOPTER !!!

”I en rosa helikopter ska jag flyga hem till Dig, i en rosa helikopter…

Har precis LANDAT, nyss hemkommen från träningsmatchen mellan AIK och Brynäs IF i den klassiska Pinnbackshallen ute i Märsta. För att på bästa sätt kunna återge det viktigaste från kvällens tillställning så kör jag den klassiska punktredovisningen… Just ikväll har jag nämligen väldiga problem med att skriva ihop ett sammanhängande referat, bidragande orsaker till det kommer längre ner. Vi kan ju börja lite lugnt med hur Roger Melin formerade laget för kvällen…

*** 1:a FORMATION ***
#14 Daniel Rudslätt – #45 Oscar Steen – #10 Richard Gynge
#6 Dick Tärnström – #23 Jonas Liwing

*** 2:a FORMATION ***
#20 Daniel Bång – #21 Christian Sandberg – #33 Linus Videll
#37 Stefan Johansson – #17 Fredrik Carlsson

*** 3:dje FORMATION ***
#84 Patric Blomdahl – #70 Roger Rosén – #22 David L-K *
#24 Christopher Aspeqvist – #4 Fredrik Svensson

*** 4:de FORMATION ***
#68 Viktor Ahlström – #13 Joakim Nordström – #86 Oscar Ahlström
#12 Patrik Nemeth – #7 Tobias Viklund

Okej, här kommer kommer några höjdpunkter och höjdpunkter…

 • Att se AIK i Pinnbackshallen ikväll väckte många sköna och galna Division 1-minnen till liv. Those were the days !!!
 • Viktor Fasth vaktade buren och gjorde det bra förutom vid Brynäs IF:s 2:a mål, såg inte helt otagbart ut. Men jag kan ha missat förmildrande omständigheter i den situationen.
 • 0 – 1, 2 – 1 och 2 – 0, där har Ni periodsiffrorna.
 • Joakim Nordström blev matchens lirare, ett mål och en assist. Dessutom kryddat med explosiv skridskoåkning och väldigt piggt spel. Fortsätter det så här så kommer parasiterna i NHL att slänga fram ett fett kontrakt förr eller senare.
 • Linus Videll i tröja #33, kändes konstigt att se…
 • Mitt under ett avbrott drog någon i sekretariatet (eller vem som nu skötte musiken) igång låten Rosa Helikopter med Peaches. Alltså, jag lider av tinnitus och det räcker bra med det. Nu fick jag härdsmälta i skallen också och god lust att börja snitta mina handleder med rostiga rakblad under tiden sörjan spelades. Var kom den låten ifrån ?!?! Varför på en hockeymatch !?!? Ville man bestraffa oss i publiken för något ?!?! VARFÖR ?!?!?
 • AIK:s powerplay var mindre bra, Brynäs IF:s powerplay var bättre…
 • Kedjan Bång-Sandberg-Videll var till en början osynlig men blixtrade till i sista perioden. Kedjan kan bli riktigt giftig i vinter.
 • Skottstatistiken blev 43 – 14 till AIK.
 • En supporter som vi kan kalla för Limewood lovade att han kommer visa sin ”rosa helikopter” nästa helg när vi tar båten över till Finland. Känns som att det kan bli en episk supporterresa, eller så blir det kanske Den sista färden för oss på A24.
 • Och apropå rosa… På väg ut från Pinnbackshallen fick jag se BILDBEVIS på att AIK:s press och kommunikationsansvarige har en rosa burk Bodybutter med hallondoft på sitt skrivbord. Alltså…

*Nej, här låser det sig för mig*

Alltså, Rosa Helikopter och Bodybutter med hallondoft…

Vi tar och avslutar med målskyttarna för kvällen. Det blir nog bäst så.

0 – 1 Tord Lundström
———————————————————————————————
1 – 1 Joakim Nordström, assist Viktor Ahlström
1 – 2 Anders Huss
2 – 2 Oscar Steen, assist Jonas Liwing
———————————————————————————————
3 – 2 Tobias Viklund, assist Joakim Nordström
4 – 2 Richard Gynge, assist Patrik Nemeth (mål i tom bur)

Annonser

17 Responses to ROSA HELIKOPTER !!!

 1. lalaland skriver:

  Ha ha så det var inte du som skrek att dom inte skulle stänga av den låten eller vad som skreks..?

  • PROZAC skriver:

   lalaland – Jo, det var faktiskt jag som skrek…. ”Nääääääeeeeej, stäng INTE av !!!”

   Då undrar Du säkert VARFÖR jag skrek så… Well, det var rent sarkastiskt och ironiskt. Hade musiken fått fortsätta en minut till så hade det säkert TILT-at för fler än bara mig i publiken. Hade ju varit lite intressant faktiskt 😉 Ha ha…

 2. Eddie skriver:

  mot en ringa ersättning ska jag förstöra filmsekvensen från igår där du sjunger med i den låten 😉

  Vi värmde upp med att se J18 vinna med 9-2 så A-lagsvinsten var lixom kryddan på moset, ölen till jordnötterna, ölen till maten, ölen till …

  • PROZAC skriver:

   Eddie – Ha ha, bra försök… 🙂 Om vinsten mot Brynäs IF var ölen till jordnötterna, vad var då Rosa Helikopter som NÅGON förpestade hela hallen med ?!?!? En buttplugg som doppats i fransk senap för att sedan hamras in långsamt i röven på samtliga i publiken ? Inte nog med det, vet inte om Du såg han, men i insläppet stod en kille med dif fotboll tröja !!! Han är säkert inblandad på något sätt….

   • Eddie skriver:

    han var inte där när vi kom, men din misstanke är nog befogad, rosa klänning är väl vad en gårdarpriMADONNA klär sig bäst i?

   • PROZAC skriver:

    Eddie – Okej, ja han kanske fattade att det var bäst att sjappa. Mina ögon höll på att ploppa ur skallen när jag såg att det stod en unge i biljettluckan med d*f-tröja… Blev mer chockad än upprörd. Ja ja, det var en trevlig kväll ändå. Alltid kul att träffa bröder och systrar i familjen efter sommarens uppehåll.

 3. Adam skriver:

  Jag dementerar bestämt! Det är en av attiraljerna i vår biljettansvariges Louis Vuitton-väska.

  • PROZAC skriver:

   Adam – Okej, det låter fullt rimligt. Frågan är ju bara hur ”kropp-smöret” hamnade på Ditt bord och varför… 🙂 Och varför hallondoft ?!?!

 4. Johan skriver:

  Skönt hockeysurr Johan, förstår att den skiten skar fint i trumhinnorna. Härligt med en försäsongsvinst till. Nu är det bara att hoppas AIK Hockey får igång försäljningen på säsongsplåtarna oxå. Alltså 900st hittills? Det måste gå att marknadsföra bättre.
  Keep up the good work
  /Johan

  • PROZAC skriver:

   Johan – Tack !!! Ja, den rosa helikopter-sörjan skar inte bara genom öronen utan satt även som ett armeringsjärn rakt genom hjärnan… Vad gäller säsongskorten så har de nog sålt flera än 900 i alla fall. Har för mig att jag läste 2000 i Aftonbladet.

 5. F.d. Brynäsredaktionen skriver:

  Haha, kunde hockeypensionären Huss och FOLKpensionären Lundström måla på Er så säger det betydligt mer om AIK än Brynäs. 😀

 6. Jähresten skriver:

  Att Roger Rosén spelade center i tredjekedjan är ju en jätteskräll 😉 Keep it up Prozac!

  • PROZAC skriver:

   Jähresten – WHO ARE U ?!?!? Nä då, kul att Du lever mannen. Har saknat Dig… finns inte internet i Spanien ?

   Nja, alltså skräll !?!?! Femmorna kommer säkert att variera duktigt fram till säsongstart, däremot vet jag inte om Roger Rosén och Blomdahl ska lira tillsammans.

 7. Robbanoff skriver:

  Underhålling! För övrigt hörde jag att man valde att sätta dit personerna bakom The Piratebay enbart för deras spridning av just låten ”Rosa Helikopter”.

  • PROZAC skriver:

   Robbanoff – Inte mer än helt rätt !!! Producenten till låten borde också sättas dit. Men som sagt, varför i Pinnbackshallen ?!? Varför på en hockeymatch ?!?! Varför alls !?!?! Varför fanns den ens i sekretariatets playlist ?!?! Nej, jag fattar inte… Kommer vara ur balans nu under en längre period tack vare denna oprovocerade attack på oss hockeypublik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: