Liwing on the edge… (Ok, den rubriken var kass !!!)

Kunde inte låta bli att slänga ihop ett kollage på en del av Jonas Liwings sköna frisyrer genom åren. Det finns dock en profilbild på Jonas Liwing där frisyren slår samtliga frisyrer i kollaget ovan. Den frisyren är från en av de bortkastade säsongerna då Jonas Liwing spelade för aporna. Antagligen så var det ett medvetet val av frisyr för att kunna smälta in bland de andra aporna.

Tro mig, den bilden går inte av för hackor…

Jag har verkligen letat överallt på nätet men inte hittat den, ni som spelar NHL11 vet dock vilken bild jag menar. Är det någon som har den bilden eller vet var den finns så får Ni mer än gärna maila den till mig…

I alla fall…

Ska man utse någon av frisyrerna på de fyra bilderna till ”vinnare” så måste jag nog rösta på nummer tre från vänster som är från sejouren i IK Oskarshamn. Jag har inga som helst vetenskapliga belägg för detta, men jag är ganska säker på att den frisyren får igång kvinnosläktet.

Lite så där rocker, rebell och Skogsmulle på samma gång.

Jonas Liwings frisyr nuförtiden påminner om vilken banktjänstemans som helst och är således inget spektakulärt som måste visas upp på bild. Som så många gånger tidigare sagt…

Det var bättre förr !!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Tänkte avsluta med lite AIK-relaterad Silly Season, fast på en betydligt lägre nivå än Allsvenskan. En hel del f.d. AIK:are som håller till i Division 1 har nämligen rört på sig, sedan finns det även dem som sökt sig TILL Division 1 i hopp om att finna lyckan i de lägre serierna.

 • Niklas Lehmann – byter upp sig till Huddinge Hockey efter en säsong i Nynäshamns IF. Undertecknad tror att detta är ett steg i rätt riktning då Huddinge Hockey ändå är ett lag som siktar på Allsvenskan. Niklas Lehmann spelade för övrigt en match för AIK i Allsvenskan säsongen 08/09 samt en match 09/10.
 • En annan AIK:are som drar till Huddinge Hockey är backen Alexander Bergman. Alexander tillhörde AIK:s J20-lag förra säsongen men får nu prova vingarna på riktigt i Division 1.
 • Mikael Alba – lämnar Enköpings SK efter två säsonger för Vita Hästen. Efter att Mikael Alba lämnade AIK:s J20-lag så har han varit en stabil poängproducerande back i Enköping. Precis som Huddinge Hockey så siktar Vita Hästen mot Allsvenskan, tror därför att bytet av klubb kommer att bli ett lyft för Mikael Alba. Om inte så får han ju spela i en fin hemmaarena.
 • I kategorin WTF ?!?! placerar sig forwarden Daniel Olsson-Trkulja. Daniel tillhörde AIK:s J20-lag förra säsongen men lyckades även med ett elitserieframträdande i en match. Nästa säsong kommer han tydligen spela för Kallinge/Ronneby i Division 1. Snacka om en karriär i fritt fall, eller kanske hellre… What The Fuck ?!?!
 • Juniormålvakten Joakim Strandberg som AIK lånade ut till Huddinge Hockey säsongen 09/10 spelade förra året i Västervik IK. Efter en säsong i Västervik IK så flyttar Joakim Strandberg söderut för spel i IK Pantern.
 • Som Ni förstår så kan denna lista göras lååååång, men jag avslutar med hjälten från 05/06, Lars Hawerfors. Om Ni undrar varför han är en hjälte så kan Ni läsa DETTA INLÄGG. Hur som helst så håller Lars Hawerfors till i Division 2 numera. Efter en misslyckad säsong 10/11 med spel i Wings HC Arlanda (Division 1) och Rimbo (Division 2) så tar Lars Hawerfors nya tag i Bålsta (Division 2) till hösten.

By the way, höll nästan på att glömma…

Imorgon fredag så har Ni alla chansen att se Joakim ”Swede Machine” Ununger framträda på Ingarö Golf Klubb. När Swede Machine inte sjunger hårdrock på golfklubbar så brukar han köra spelarintervjuer i pauserna på Hovet. Klockan 19:00 dånar musiken igång och enligt uppgift så blir det en del Bon Jovi & Metallica på menyn.

10 Responses to Liwing on the edge… (Ok, den rubriken var kass !!!)

 1. eddie skriver:

  e de denna du jagar?

  OBS!! länken kan sprida parasiter, virus, böldpest, klamydia gonnoré osv.

 2. eddie skriver:

  slänger in en till, dock från tyska ligan

  • PROZAC skriver:

   eddie – Hmmm, mig veterligen så har Jonas bara varit ”proffs” i Österrike och Frankrike. Bilden måste vara från sejouren i Rouen. Vild gissning 😉

   • eddie skriver:

    hrrm, min bortförklaring: jag gick och räknade minuter till avresa mot slite, för att se AIK 😉

    länken går till hebdo, dom skriver på ett obeskrivligt språk, skulle tro att det beror på att dom äter sniglar och grodor där.
    kan 2 meningar på detta språk
    je suis une baguette och Je n’ai pas de slip
    inte nånstans på den siten hittar jag dessa meningar
    så jag begriper inte mer än att de inte är tyskland

   • PROZAC skriver:

    eddie – PROZAC är sjukt imponerad över språkkunskaperna.

    Jag gissar på att de två meningarna betyder…

    1. Jag har en stor drule.
    2. Jag halkade nästan till där…

   • eddie skriver:

    nope men nästan 😀
    je suis une baguette= jag är en baugette
    Je n’ai pas de slip= jag har inga trosor(kvinnliga sådana)

    försök att beställa in en bira med dom språkkunskaperna

   • PROZAC skriver:

    🙂 Ha ha… Ingen öl i Frankrike alltså…

 3. GG skriver:

  Fula frisyrer i all ära, jag skulle vara nöjd om jag hade någon alls…

  • PROZAC skriver:

   GG – Nja, nu blev det nog lite fel här…

   Ska vi avhandla FULA frisyrer så kvalar inte Jonas Liwing in. Däremot hela dj*rgårdens if, samtliga spelare och ledare…

   Jag är nöjd över mina hårstrån som ännu inte försvunnit, även om det börjar bli tunnare och tunnare och tunnare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: