Svett, solsting och SOMMARTÄVLING…

Ett av de signerade lagfotografierna som bloggen fått från AIK Hockey…

Som de flesta säkert noterat så har frekvensen på inlägg under maj månad minskat ganska drastiskt, ungefär som efterfrågan på tysk gurka eller spansk sallad. Givetvis så beror det på att säsongen sedan länge är över samt att Silly Season blev lite av ett anti-klimax.

Inte ens KHL-draften bjöd på något spännande att skriva om. Av de 16 svenskar som blev draftade var ingen AIK:are, konstigt nog.

Sedan beror bloggtorkan också på att undertecknad inte bara bränner sig i solen utan även försöker bränna ut sig på jobbet.

Man kanske skulle bli kronofogde ?!?! Hmmm…

Prognosen för juni och juli månad är fortsatt bloggtorka. Kanske kommer jag få ett ryck om det händer något exceptionellt. Något i stil med att Anders Gozzi äntligen inser sitt stora misstag och köper loss Mattias Beck från sitt nya kontrakt med Mora IK.

Angående Mattias Beck så har Marie Hallman gjort en intervju med Beck som jag bara MÅSTE rekommendera, den finner Du HÄR. Noterbart är att Mattias Beck fortfarande inte fått veta varför han fick lämna AIK. Inte så snyggt agerat av AIK om Ni frågar mig…

Well, well… över till något mycket trevligare.

För första gången i världshistorien så kan bloggen stolt presentera en tävling där det faktiskt finns riktiga priser att vinna. Undertecknad har fått ett gäng fina lagfotografier till skänks från AIK och dessa kan man vara med och tävla om i bloggens SOMMAR-QUIZ.

1:a pris är ett lagfoto med äkta autografer, 2:a och 3:dje pris är också ett lagfoto men med tryckta autografer. Är man full så märker man knappt någon skillnad, men äkta vara är ju alltid bäst och därför är lagfotot med äkta autografer givetvis 1:a pris.

Nu kommer Klabbe säkert yla om att autograferna är äkta även om de är tryckta, men Ni andra förstår vad jag menar…

Tävlingen och info om denna finner Ni under bloggens banner.

Jag har plockat bort sektionen X AIK:are då denna information ändå finns HÄR på Eliteprospects. Hoppas att Ni kan leva med det…

Avslutningsvis vill jag önska Er alla en skön sommar utan alltför många värmeslag, fästingbett och brännskador orsakade av den farliga solen.

FORZA AIK, vi ses på Råsunda !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: