GRATTIS FINLAND !!!

Går väldigt off-topic nu… Men jag måste, MÅSTE, M-Å-S-T-E bara lyfta på hatten för de finska lejonen. Trots att Sverige hade våran egen storspelande Viktor Fasth i mål så blev finnarna oss övermäktiga.

Detta VM kommer trots silvret ändå gå till historien som Viktor Fasths VM. Klabbe tyckte dock att det förlorade guldet var helt och hållet Viktor Fasths fel. Ingen svensk målvakt har någonsin tidigare släppt in fem mål i en period mot Finland.

Well, så kan man ju också se på det hela… 😉

Faktum kvarstår. VM-turneringens värdefullaste spelare ÄR AIK:are, och han heter Viktor Fasth !!!  Sug på den dif-pack !!!

Men, men… det fanns dock EN person som överglänste Viktor Fasth i detta VM. Denna person överglänste till och med finnarnas Mikael Granlund som f.ö. gjorde ett av tidernas vackraste VM-mål.

Mannen jag pratar om är givetvis Antero Mertaranta. Vilken skön sportkommentator, vilken dåre, vilken hjälte… Lasse Granqvist framstår som lugn och timid i jämförelse med denna mediaprofil som nu med hjälp av Finnish Hockey Mafia blivit en stor hit på andra sidan Östersjön. Taivas Varjele! skulle man lugnt kunna säga… 😉

Grattis Finland och alla Ni som har era rötter på andra sidan sjön.

Nästa inlägg kommer att handla om AIK… LOVAR !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: