Nere för räkning…

#18 Kent McDonell – fortsätter sin karriär i AIK i minst en säsong till…

En match kvar… högst två.

Folk får säga vad de vill, men det finns inte en chans på jorden att AIK vänder det här. Färjestads BK ÄR ett bättre lag, så enkelt är det. Om nu AIK skulle vinna imorgon så är det enbart för att Färjestads BK vill ha en extra hemmamatch = pengar.

Visst känns det lite surt när man är så nära en SM-Final och spelarna ser mätta ut. Ja, det såg faktiskt ut så idag och det är inte bara jag som tycker det. Men man måste se nyktert på det hela. AIK har krigat, kämpat och försökt, men AIK räcker inte till…

Vi tar det igen.

Färjestads BK är ett bättre lag.

Men det är just nu… Till nästa säsong så kommer AIK att ha förstärkt truppen och då kommer Färjestads BK inte vara något annat än en lila/gul dörrmatta som vi torkar av våra leriga skor på.

Nåväl…

Roger Melin nämner soppatorsk men tror ändå på att AIK kan vända den här semifinalserien. Givetvis är det något som han MÅSTE säga, allt annat vore tjänstefel. Men, men… Innerst inne så vet även Roger Melin att det är semester nästa helg.

Någon som däremot är ute och cyklar DE LUXE är Petter Rönnquist som sågade AIK i direktsändning. Den f.d. målvaktskatastrofen menade på att han aldrig sett ett semifinallag spela så dåligt som AIK. Hade det blivit 7 – 0, 8 – 1 o.s.v. så hade man kanske kunnat säga så, men AIK har hela tiden ”varit med i matchen” även om de som sagt inte räckt till. Jag har i alla fall aldrig sett en sämre målvakt än Petter Rönnquist.

Eller jo, det har jag… Fredrik ”Fidde” Josefsson.

Skitsamma, Petter Rönnquist är en nolla.

Vad ska man säga om Semifinal #4 då ? Jag hoppas att alla AIK:are tar sig till Globen imorgon och HYLLAR grabbarna. AIK har gjort en fantastisk säsong som saknar motstycke och alla på isen och i båset förtjänar en högljudd och kärleksfull avslutning.

Låt oss ”lovebomba” AIK rejält imorgon !!!

Avslutningsvis… Missade ju nyheten igår om att Kent McDonell och Fredrik Carlsson är klara för nästa säsong. Riktigt bra att man knyter upp dessa två spelare. Fast detta måste innebära att det inte blir någon Georges Laraque i AIK och det är lite synd…

Kanske kan man mygla loss ett svenskt medborgarskap till Georges Laraque ? Alla vet ju att Georges är en krigsflykting från Libyen.

Måste ju gå att ordna.

 

Derek Boateng i en skön närkamp med en mindre utvecklad dif-apa…

Hmmm, innan jag bommar igen för ikväll så tänkte jag bara säga att suget efter fotboll faktiskt infunnit sig hos PROZAC. En vecka kvar, sedan rivstartar Allsvenskan med ett hett derby mot äckel-dif.

Love it !!!

Annonser

9 Responses to Nere för räkning…

 1. BankOnPlank skriver:

  Bönderna gråter väl nu när vi AIK-are inte gjorde bort oss en enda gång under hela slutspelet. Inga kravaller och inga folkmord. Och cred till alla 100+ som vägrade gå hem efter matchen!

  Vi ses på fotbollen Prozac!

  • PROZAC skriver:

   BankOnPlank – Ja, jag gråter också…. Inte en enda vält barnvagn eller kastad sten. Inga barnfamiljer som flydde i panik, inga riots 😦 Bara trevliga och glada AIK:are som gjorde en fest av hela slutspelet. VILKET ANTI-KLIMAX !!!

   Polarna drog som en avlöning igår, jag stod kvar och hyllade grabbarna. Skönt att laget drog igång… Heja, heja AIK… 🙂

   Ja, vi ses på fotbollen. Det vet Du… A24 = Västra 321.

   Där brinner elden som aldrig slocknar… eller jo, när vi får ny skitarena.

   F.ö…. HATA GLOBEN !!!

   • BankOnPlank skriver:

    Synd att vi inte fick Gozzi och Melin att sjunga också. Stort att dom kom ut dock.

    Norra Övre som vanligt.. längst fram vid staketet naturligtvis.. inget smakar som bengalrök.

    Globen suger, har alltid sugit och kommer antagligen alltid göra det. Tyvärr så startade man ju sin karriär som hockeysupporter där.. Och det finns fan inget att banka på!!

    Nu inväntar vi bara att Engblom signas för minst 10 år framöver.

    Sen skulle du berätta något spännande? 😀

   • PROZAC skriver:

    BankOnPlank – Då ses vi på Norra Övre på måndag…

    Nej, inget smakar som bengalrök… 🙂 Ha ha… Nu kom jag att tänka på AIK-litografin där det faktiskt förekommer en bengal i motivet. Hur tänkte man där ?!? Inne på Hovet… 🙂

    Ja Globen är skräp. En stor tumör i hockeysverige… Är bara slipsar som gillar den dif-arenan.

    Vad gäller David Engblom så väntar jag bara på att Gozzi ska gå ut med bomben att Engblom inte får nytt kontrakt, men att man värvat Fredrik Bremberg och att vi ska spela alla matcher i Globen nästa säsong. 😉

    Det lät väl spännande…

 2. Webmaster skriver:

  .
  En smula off topic…MEN…

 3. BankOnPlank skriver:

  Så spännande att jag faktiskt helt plötsligt blev sugen på att följa AIK Bowling eller golf istället… Och enbart gå till Hov… Globen för att bli visiterad och få säsongskortet inräknat. Eller så skaffar man slips och ett påklistrat leende från buttericks.

  • PROZAC skriver:

   BankOnPlank – jag har hört att AIK Bandy kommer göra en uppryckning i vinter. Blir det för mycket Globen är det tur att Bergshamra IP finns.

 4. snipp snapp skriver:

  Engblom sparkas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: