Anza Platinum Flat Lackpensel !!!

Jag måste bara ha en Anza Platinum Flat Lackpensel !!!

Det var nämligen en sådan pensel som ”ramlade ner” från taket i Kinnarps Arena under den första kvartsfinalmatchen mellan de regerande svenska mästarna Hv71 och allsvenska AIK.

Kolla på TV-bilderna och jämför…

Säga vad man vill, men det måste bara varit den bäst genomförda reklamkuppen någonsin i ett SM-slutspel. Hur många kommer inte att prata om penslar resten av våren och hur många kommer inte att undermedvetet köpa Anzas produkter

Hur matchen gick ?!?!

Vet inte, men om Anza Platinum Flat Lackpensel kan man läsa följande…

Flat lackpensel med syntetborst av högsta kvalitet som ger ett utmärkt målningsresultat när det gäller ytfinish och sparmålning. Borsten är anpassad för vattenbaserade färger inne och ute. Ergonomiskt och designat skaft för ett varierande grepp. Patenterat frånläggningsstöd och burkhängare.

Nu säger någon att AIK vann med 4 – 2 borta mot Hv71 men det lär knappast stämma, AIK är ju sämre än Väsby…

…för det har jag FAKTISKT läst i tidningen.

Annonser

40 Responses to Anza Platinum Flat Lackpensel !!!

 1. Jeanette skriver:

  Garanterar att Anzas marknadschef är rätt nöjd i dag efter gårdagens schysta produktplacering. Snacka om att få full utdelning, tidningar, FB och bloggar alla pratar om den. Jackpott helt enkelt.
  Kram på dig

  • PROZAC skriver:

   Jeanette – Som jag skrev på ett annat forum.

   Borde inte någon av AIK:s sponsorer hänga upp något stort och tungt i Hovets tak, med fördel rakt ovanför bortamålvakten… Ett välfyllt oljefat med tjära bara för att ta ett exempel
   Sedan låter man oljefatet ”ramla ner” när/om Hv71 gör mål…

   Skulle kunna bli ett återkommande inslag under nästa säsong…

 2. Brynäsredaktionen skriver:

  Hahaha, å allt detta oplanerade reklamjippo bara för att nån ”glömde” sin pensel upp på takrampen. Köp en lott, Anza!

  …javisst ja – bra gjort, AIK!!

  • PROZAC skriver:

   Brynäsreduktionen – Smålänningar är sluga och planerande. Finns det en krona att tjäna så säljer de sin broder eller syster direkt. Den där penseln var en samordnad aktion av företaget Anza i samarbete med en desperat Hv71-tränare.

   Bevisa mig motsatsen… någon. 😉

   • Brynäsredaktionen skriver:

    AIK är bowling, bowling är AIK !!!:

    Tänker inte ens försöka…borde ha lärt mig under min tid som smålänning! 😀

   • PROZAC skriver:

    Ståhlis är X40-3 3316, X40-3 3316 är Ståhlis… 🙂

 3. Marran skriver:

  Det måste ha varit företagets målsättning med hela säsongen va? Avd. Götebörgare.

 4. Per Vedin skriver:

  Jag har fått ett problem: jag är allergisk mot bloggar men jag har blivit beroende av din blogg, prozac. Verkligt kul inlägg! Man märker hur de den senaste tiden glidit över från att ha varit fyllda med desperation, ångest, ilska mm naturliga tillstånd för oss prövade gnagare till de eleganta, humoristiska och skönt avspända mästerverk som du nu åstadkommer! Hoppas bara att laget fortfarande kan uppbåda det djävlar anamma som krävs för att inte halka ur detta förtrollade slutspel. Låt skrattmatchen fortsätta, vi hörs i morgon kväll! Rock on, Gnaget!

  • PROZAC skriver:

   Per – Ja, vad ska man säga… Kanske borde slänga upp en varningstext. Denna blogg är beroendeframkallande och kan allvarligt skada Ditt bistra tillstånd som supporter. 😉 Humor och ironi har alltid varit viktiga beståndsdelar från dag ett. Ibland kan himlen dock vara ganska grå… 😉

   Imorgon skrattar vi och AIK vidare… ses på Hovet !!!

 5. Ulrik skriver:

  Va lack jag blir…

  • PROZAC skriver:

   Andreas – Mats Hessel då ? Dubbel SM-GULD vinnare i AIK i tröja #9, 11 raka säsonger i AIK. Tycker att det slår Anders Gozzis bedrifter som spelare i AIK-tröjan med hästlängder. Ja, Anders Gozzi har vunnit SM-GULD… Men det var tyvärr för Brynäs IF.

   Kanske kan man göra en kompromiss och skicka upp #15 – Anders Gozzi i taket ? Jag tycker att Anders Gozzi förtjänar numret i taket… Men vid närmare eftertanke är just tröja nummer 9 väldigt… svår.

   • Brynäsredaktionen skriver:

    Gozzis #19 borde naturligtvis hängas upp i taket!

    Sen fattar jag fortfarande inte hur eran Leif Holmgren INTE har fått sin tröja i taket. Ungefär som om BIF skulle dissa Stig Salming…

   • PROZAC skriver:

    Håller med om att Leffe Holmgren borde fått sitt nummer hissat i taket…

   • Ulrik Hammarström skriver:

    Det här med tröjor i taket är naturligtvis ett fint sätt att hedra en spelare för ”lång och trogen tjänst”, ett problem är ju att fler och fler nummer blir förbrukade. Kan man inte nöja sig med namn på tröjan ? Engblom och Tärnström är väl två tröjor som ganska snart ska hissas upp, för i deras fall är det väl ingen som tvekar på att dom fyller kvalifikationerna. Som tidigare skrivits så finns det många ”takkandidater”, men ju fler tröjor som hissas upp desto oexkklusivare blir platsen i taket, d v s man kommer till slut inte att se tröjan p g a alla tröjor. Kanske en ”Hall of Fame” vid Hovets Hörna kan vara en idé ?

   • PROZAC skriver:

    Ulrik – givetvis skall det vara extra extra EXTRA exklusivt att få sitt nummer ”retired”…

    Just nu har AIK endast förärat 3 spelare med en flagga i taket, medan jag tror att aporna har 7 babianer. Således borde AIK kunna skicka upp fem flaggor till… Vi är trots allt bättre än skit-dif. Engblom & Tärnström är ju gjutna. Vilket lämnar oss med tre lediga platser till… #2 Thelin tycker jag är en gjuten kandidat… även #9 Mats Hessel. Sedan lämnar jag nog ämnet öppet för diskussion…

    Något som jag också gärna ser är en flagga i taket för varje SM-GULD. Det är något AIK borde ha åtgärdat för flera år sedan… Men så har ju också klåpare styrt klubben under 20 år. Det kanske går att få på ordning på nu…

    En AIK – Hall Of Fame är ingen dum idé heller… Mera sådant som AIKifierar Hovet. 🙂

 6. Marran skriver:

  Äh, det är ju bara kul att det sätter lite färg på tillvaron.

 7. Marran skriver:

  Förresten, såg inte Blomdahl otroligt pigg ut i dom två första perioderna igår tillsammans med Bång och Sandberg? Det såg ut som han trivdes väldigt bra där.

  • PROZAC skriver:

   Marran – jag kunde tyvärr bara se bitar av matchen på grund av jobb. Passar den pucken vidare…

   Dock missade jag inte penseln…

 8. Marran skriver:

  Aha, okej, ja det är förjävligt att man måste jobba kvällar när det är gamedays. Jag jobbar själv två skift så jag vet vad det handlar om. Men jag laddade hem matchen idag och såg den efter jobbet, därav min analys om Blomdahl. I övrigt, många nycklar i segern som jag tycker var otroligt intressanta och som jag hoppas att laget tar med sig till på onsdag. Tempot, aggressiviteten och framför allt, viljan att göra mål, var väldigt påtaglig igår. Vid samtliga mål så tog man fighten framför kassen och det är något som vi inte varit vana vid att se. När man vid tidigare tillfällen vikt undan, ut mot sargen igen, så tog man istället fart in mot kassen. Och det gav resultat. Matchen imorrn spelas in på digitalboxen, mobilen stängs av klockan 19.00 och sen hem och kika matchen ”live”.

  Angående PR-kuppen efter Gnagets första mål, är det inte dags att vi slutar svartmåla den nu?

  • PROZAC skriver:

   Marran – Jo, Du har rätt… Vi får nog sluta svartmåla kuppen. 🙂 Man vill ju inte ha hela sMÅLAnd efter sig… Oj, den var så usel så att jag nästan börjar bli rädd för mig själv…

   Vad gäller jobb så jobbar jag 3-skift på gott och ont… Inte helt fel att vara hel ledig matchdag Kvartsfinal 2 🙂

   • Marran skriver:

    Haha, oj oj. Nu ger jag snart upp, innan jag målar fan på väggen.

   • PROZAC skriver:

    Marran – Ja, jag tror att vi har gått i mål va ?!?! 🙂

    Undrar f.ö. om Bång kommer att måla ikväll ? 😀

    Ährm…. Okej, nu blev det riktigt uselt.

   • Marran skriver:

    Ja, om Andreas Andersson gör några nya tavlor så är väl inte det helt omöjligt? Ehrm, host.

 9. BankOnPlank skriver:

  Räcker det inte nu? Ni har ju inte hatat något på flera dagar! Är det så det ska vara?! Elda lite K-märkta hus nu innan AIKhatarbladet och bönderna får för sig att vi är reko och trevliga människor.

  • PROZAC skriver:

   BankOnPlank – Okej, Du gav mig precis en idé… Jag är dock en person som ÄLSKAR mer än jag HATAR… Men håll utkik. 😉

 10. Boris Beckers skriver:

  Så många kommentarer, man blir nästan grön av avund. Men för att inte falla utom ramen: Det är ett härligt drag här inne. Och så hoppas vi på både en och annan tavla av Andersson ikväll. Paint it black!

  • PROZAC skriver:

   Yo Boris – Ja, det är ett härligt drag här inne… Bloggen hade över 800 besökare bara igår. Galet… ÄNNU BÄTTRE DRAG kommer det vara på Hovet ikväll och DET kommer göra hela hockeysverige gröna av avund. AIK är inte tillbaka bara för att stanna…

   AIK ÄR TILLBAKA FÖR ATT SÄTTA EN NY VÄRLDSORDNING !!!

 11. Adam K skriver:

  Ärligt om AIK hade interna problem så hade ni också haft svårt att ha kul på isen. HV blir genomskådade att nåt inte tsår rätt till i klubben just nu och då är skrällvarningen större. HV hade kul i fjol.

 12. Webmaster skriver:

  I look inside myself and see my heart is black

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: