Det kryper i kroppen…

Håkan Södergren vs. Hans Cederholm
.: GULD-säsongen 83/84 :.

…så här dan före dan. Imorgon så drabbar AIK och äckel-dif samman i det sista derbyt för säsongen 2010/2011. Alla dessa känslor… Kärlek, hat, passion, nerv, välbehag, obehag, nostalgi… KÄRLEK !!! Även om jag fick lugnande medel så skulle det inte ha någon effekt på mig.

Ett derby sätter alltid min kropp i ”derbymode”, vilket innebär att jag skulle kunna ha handen på spisplattan utan att märka något, alternativt sitta naken i snön och läsa en derbyrelaterad artikel utan att frysa. Som det stod i rubriken, det kryper i kroppen !!!

Alltså, vilken säsong…

Vem hade kunnat tro att AIK skulle inleda denna derbyserie med två episka 5 – 2 segrar ? Inte jag i alla fall. Men nu blev det en underbar start som dock följdes upp av två mindre lyckade derbyn. Derby #4 var inget annat än en veritabel katastrof, rent hockeymässigt.

Men det lägger vi bakom oss nu…

Imorgon är det ny match och AIK kan vid seger titulera sig bäst i stan. Det skulle vara galet underbart… Även om AIK landar i Kvalserien efter att sista matchen är spelad så kommer jag vara mer än nöjd om man nu cashar in tre derbyvinster av fem möjliga. Belive that !!!

BTW, TACK till Tomas i Kiruna för den sköna bilden på Cederholm !!!

AIK fyller 120 år imorgon !!!

Det kan INTE ha undgått någon AIK:are… Det kommer att bli galet drag på Globen och Black Army/AIK-TIFO har utlovat ett episkt födelsedags-TIFO. Givetvis måste ju AIK firas HELA DAGEN imorgon och jag kommer med stor säkerhet att finnas på Wienerkonditoriet någon gång under dagen. Känns som en självklarhet att besöka Biblioteksgatan 8 för att skicka en tacksamhetens tanke upp till Isidor Behrens och hans bröder över en kaffe och AIK-bakelse.

Hoppas by the way att någon tar med sig Georges Laraque till Biblioteksgatan 8 innan han åker vidare mot Globen. Bara en sådan sak att Georges Laraque ska se AIK mot skansen är STORT !!! Det har varit lite turer kring Georges Laraque och förutsättningarna för att han skulle dyka upp, men nu kommer Georges Laraque till Globen för att stå i klacken och stötta AIK.

Nej, det här går inte längre… Jag måste göra något annat…

Avslutar med att länka till AIKIshockeys kanal på YouTube och deras Derbyspecial. Klart sevärd !!! Det avslutande bildkollaget till tonerna av Chemical Brothers – Galvanize är riktigt läckert… MERA !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: