Bara timmar kvar… (Edit version)

Jonas Forsberg & Rikard Franzén in action mot två apor säsongen 98/99.

…innan det är dags för ännu ett episkt derby mot äckel-dif. Det är knappt så att jag har hunnit smälta det senaste derbyt, det hände ju en del både på planen och uppe på läktarna. Kanske lite för mycket…

Med anledning av det veritabla läktarkaos som inramade derby #3 så har man inför den fjärde derbydrabbningen vidtagit ett antal åtgärder. Bland annat så har man gett upp idén om skynken som hinder för att hindra stormningar från klacksektion in på sittplats. Tog bara 15 år att inse det… Bra där !!!

Istället kommer man plocka bort en bit av läktarsektionerna närmast AIK-klacken för att på så vis skapa ”vallgravar” mellan klacken och sittplats. Strålande, nu börjar det ju att likna något…

Dock undrar vän av ordning varför man vidtar denna åtgärd enbart vid AIK:s klacksektion ?!?! Man verkar fullständigt ha glömt bort att svinen i DFG inte drar sig för att storma vanlig publik. Varför har man inga vallgravar runt dif:s skitklack ? Vansinne !!!

Med andra ord så är det ”fritt fram” för DFG-svinen att hoppa på oss AIK:are (IGEN !) som sitter på sittplats. Inget som helst ”understöd” kommer ju att i praktiken finnas från AIK-klacken i och med vallgravarna. Bara hoppas att alla AIK:are som läser detta inser ”hur landet ligger” om man nu tänkt sig att sitta på långsida Etage A.

Det kan vara bra att man är mentalt förberedd på att det kan bli väldigt jobbigt* som julgran på sittplats ikväll.

*Om man inte heter IFFC, för då är det julafton istället. 😉

Tyvärr kommer detta innebära att det blir kaos på läktarna igen, men det kommer man från ordningsmakten att acceptera då det inte kommer att vara i närheten av de scener som utspelades under det tredje derbyt. Vad gör väl en och annan misshandlad AIK-julgran ?!?!

Ja, suck…

Över till desto trevligare saker. Medan jag låg och sov efter jobbet idag så slog Anders Gozzi till och signade upp slovaken Richard Zednik. Ingen dålig värvning om ni frågar mig. Med bland annat 745 NHL-matcher, 37 KHL-matcher och landslagsspel i bagaget så är det inte direkt någon rookie AIK knutit till sig.

En riktigt skön bomb så här inför derbyt… För att läsa mer om nyheten kan ni klicka HÄR, HÄR, HÄR eller HÄR. 🙂 Ha ha…

Det som gör mig lite fundersam över denna värvning är dock det faktum att Richard Zednik bara spelat två matcher med HC Banska Bystrica (i slovakiska ligan) i vinter. Alltså, 2 matcher ?!?! T-V-Å ?!?! Har han legat på sofflocket och ätit ostbågar fram tills AIK hörde av sig ?!?!

Ja, jag är ALLTID tveksam…

Man glömmer ju inte lyckade ”panik-värvningar” som exempelvis James Milam, Alexei Salomatin eller Fredrik ”Fidde” Josefsson i första taget.

Hur som helst…

I lördags var jag tillsammans med flera andra ideellt arbetande AIK:are på O´Learys i Liljeholmen och såg eländet Linköpings HC – AIK. Kvällen skulle kunnat summeras som ett veritabelt fiasko om jag nu inte hade hamnat vid samma bord som…

…en störtskön hockeyordförande med ett omöjligt frågequiz. 😉
…en lika störtskön ledamot som inte drog igång ett omöjligt frågequiz.
…två underbara medarbetare från marknad och VIP.
…två yngre grabbar med förkärlek för damer som jobbar med VIP.

Trots en tråkig incident (någon fick en snedtändning light) så blev kvällen extremt trevligt och för det vill jag tacka mitt bordssällskap för ännu en gång. Ni vet vilka Ni är.

Och by the way… bara så att Ni alla där ute får reda på det. AIK har inte bara sexiga vakter på Hovet, vi har även sexiga medarbetare på kansliet också.

Alla sexiga kvinnor är AIK:are… så är det.

EDIT: Har för övrigt plockat bort en länk från ursprungsinlägget efter önskemål från läsarkretsen. För er som undrar vad det nu är ni missar så fungerar det lika bra med att ”googla” efter Stefan Ridderwall, gaybar och Flashback… Happy hunting !!!

Annonser

4 Responses to Bara timmar kvar… (Edit version)

 1. BankOnPlank skriver:

  Jag vill påpeka att du hade vissa funderingar kring herrarna Pavlikovsky och Mcdonell också. Kommentar på det? 😀

  Och sen måste du ju förstå att Ishockeydjurgårdenförbundet inte kan bura in sina egna fans.

  • PROZAC skriver:

   BankOnPlank – Det stämmer… Läs igenom min blogg från första till sista inlägg så kan Du notera att jag även var tveksam till Rudslätt, Melins agerande i Kvalserien m.m. Jag har sågat friskt åt både höger och vänster eftersom det trots allt är ELIT-spelare…

   När det gäller Pavlikovsky och McDonell så är jag positivt överraskad. McDonell är den jag blivit mest imponerad av.

   Vad gäller dif-förbundet så hoppas jag att de får stroke eller något annat populärt. Maken till korrumperat organ utanför det forna öst-Europa finns ju inte. Det är sjukt, men tyvärr den bistra verkligheten.

 2. Adam K skriver:

  På ett sätt har jag aldrig för mitt liv förstått vissa lags strategier angående nyförvärv. De ser snabbt ett stort namn och vips ett kontrakt är påskrivet, mannen som skriver på skrattar för sig själv ”dumb swede”? Jag pratar naturligtvis om Zednik, ok ett stort nam 1996 bar en såda nsak=) men idag? 2 mathcer spelade. hoppsan var dte bara 2 matcher, vafan??? Nä bättre scoutning annars luktar detta desperat, ni kunde fått nån bättre och i form. Men jag ska inte bara klga på AIK, HV tog hit en viss Toskala som var KNÄSKADAD samma sak där, han tänkte för sig själv ”dumb swede” eller på finska ”svenskar suck?”

  Sen lyckades ju H under lockuten 04/05 ta hit NHL:s kanske sämta moralspelare för laget i Mccabe och målvakten Boucher…nä ibland har vi i sverige nåt att lära oss. 1. Är spelaren i form? 2. Vilken moral för laget visar han? 3 Kna han anpassas i vårat system? 4. Anpassr han sg bra på stora rinkar?

  Fast AIK glömde nog 1.an. Om ett par matcher han nog OK. Men har ni i AIK tid att vänta på Zednik?

  • PROZAC skriver:

   Adam K – AIK:s största problem just nu är inte fråga 1, 3 eller 4. Utan enbart punkt 2.

   Och moralen gäller inte bara EN spelare utan hela truppen. AIK:s tränare Roger Melin har ju sagt att han inte förstår sig på derbyrivaliteten. Hur i hela världen ska en sådan tränare förmedla ut att det INTE ÄR ACCEPTABELT att förlora mot äckel-dif !?!? Roger Melin är en bra tränare, men ur derbyaspekt så kommer han alltid ligga steget efter Hardy Nilsson. Hardy Nilsson visade efter första derbyt att han inte accepterade någon förlust…

   I derby 2 slog dif spelarna sönder sitt bås när AIK vann… Där har vi rätt moral, rätt attityd. Tyvärr, jag hatar verkligen dif men måste ge dem detta. De har den rätta moralen.

   Vad gör spelarna i AIK när dif går och vinner mot AIK ? Vad gör Melin ? Är de från hjärtat förbannade, eller bara lite besvikna ?

   Där har Du de viktigaste frågorna Adam K.

   Zednik är EN spelare, Zednik ÄR INTE AIK !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: