Dopp i grytan De Luxe !!!

AIK mot Luleå säsongen 00/01, på torsdag har dock Luleå hemmamatch.

Som om inte matchen i måndags var ett debacle i sig så blev dessutom nyförvärvet Fredrik Svensson allvarligt skadad. I en närkamp med Martin Sevc så lyckades Fredrik Svensson få ena lungan punkterad samtidigt som ett revben rök. Två matcher i AIK och sedan game over.

Snart har AIK lika många trasiga backar som SJ har trasiga X2000-tåg, i alla fall om det fortsätter så här. När det gäller skadeläget i AIK så hade Marie Hallman en bra genomgång på sin blogg igår, ni finner den genom att klicka HÄR. Där får Ni all info Ni behöver, samtidigt som jag kan skriva om viktigare saker.

Nämligen…

Stefan Gråhns som stoppat k*ken i Anton Perssons flickvän. Nu undrar säkert någon vem Anton Persson är… Anton Persson är forward i IK Oskarshamn. Där har Ni den underbart sexiga anledningen till varför Stefan Gråhns plötsligt lämnade IK Oskarshamn för att direkt dyka upp i Leksands IF. Återstår att se vilken av spelarfruarna/flickvännerna i Leksands IF som Stefan Gråhns kommer att köra dopp i grytan med.

Jag hade ju mina spekulationer om att Stefan Gråhns flickvän/fru/ägodel var inblandad på något sätt, men att det var någon annans flickvän/fru/ägodel hade jag faktiskt inte räknat med.

Det är kul med hockey…

Utöver AIK:s kommande matcher så kommer jag garanterat hålla ett extra öga på nästa möte mellan IK Oskarshamn och Leksands IF. Den 29:e december kan bli ett klassiskt matchdatum i Hockeyallsvenskan.

STAY TUNED !!!

Annonser

5 Responses to Dopp i grytan De Luxe !!!

 1. Brynäsredaktionen skriver:

  IKO-LIF – HA:s nya hatnöte med dildoregn som tifo? 😀

  • PROZAC skriver:

   Tyvärr så tror jag att…

   …endera Stefan Gråhns eller Anton Persson inte kommer att spela den matchen. Lutar nog åt att Stefan Gråhns ”är sjuk” när matchen spelas, och då kan han ju med fördel passa på att bekanta sig med spelarfruarna i Leksands IF.

   • Brynäsredaktionen skriver:

    Då måste man faktiskt beundra Huokkos mod som iaf hade stake (jajamän!!;-)) att inte sjukskriva sig inför gnagarmötena som var…

   • BankOnPlank skriver:

    Persson kommer antagligen inte spela mot läxzandh då han är utlånad till Västervik IK i div 1.

   • PROZAC skriver:

    Synd där. Gråhns vs. Persson hade kunnat bli ett väldigt bra matchupplägg och något för Viasat Hockey att bygga sändningen på… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: