Love without pain isn´t really romance…

#25 Johannes Salmonsson – tvåmålsskytt mot Frölunda Indien HC…

…eller hur man nu annars ska sammanfatta gårdagen. Sitter här, fortfarande Bakis De Luxe efter gårdagen och lyssnar på Flash and the Pan – Walking In The Rain medan jag funderar över vad det var som hände. Jag var ganska säker på att AIK skulle åka ner till Sveriges baksida och hämta hem de där tre poängen.

Nu blev det inte så…

Frölunda rivstartade matchen och skickade in 1 – 0 bakom Viktor Fasth innan jag hunnit sänka min första Guiness för kvällen. Såg matchen för övrigt på O´Learys i Liljeholmen eftersom de sponsrar AIK Hockey. Nåväl, AIK jobbade sig in i matchen och tog ledningen med 2 – 1 innan det roliga tog slut. Frölunda vände på steken och hade 4 – 2 med några minuter kvar av matchen, en AIK-forcering på slutet snyggade till siffrorna till 4 – 3. Men det var en sur förlust…

Förhoppningsvis så skakar AIK av sig denna förlust och taggar till sig tills imorgon måndag då Brynäs IF gästar Hovet. En förlust till och det kan gå snabbt utför. Frölunda visade om inte annat igår att de har ett bättre lag än vad tabellpositionen visar.

Just ja, när Canal+ intervjuade Johannes Salmonsson igår höll jag på att få en riktig chock. Snubben har odlat till sin mustasch en level till. Det börjar bli riktig Günther klass på Salmonssons mustasch.

By the way… Vi ligger fortfarande före äckel-dif.

Och när jag ändå är inne på äckel-dif så måste jag skriva några rader om Nisse Ekmans hjärnsläpp. Ingen har väl lyckats missa kärringen Ekmans yxslag mot Brynäs IFs Jacob Silfverberg. Givetvis blev det livat och mediahyenorna fick både tidig julafton och utlösning. Aftonbladets Mats Wennerholm är inne på att stänga av kärringen Ekman hela säsongen medan Leif Boork gick ut med att kärringen Ekman borde stängas av i 180 dagar.

Bloggens enmansredaktion tycker att man kan göra med Nisse Ekman vad man gör med hundar som drabbas av rabies. Typ så.

Fullblodsidioten Hardy Nilsson gick i sin tur till angrepp mot linjemannen och Brynäs IF:s reservmålvakt. Okej att Niklas Svedberg drog i Nisse Ekmans klubba från båset, men vadå ?!?! Det försvarar inte kärring Ekmans handlande för fem öre. Hardy Nilsson sade även att han inte tyckte att yxslaget skulle rendera i någon avstängning.

Bra där Hardy, är det så hockey skall spelas så…

…hoppas undertecknad innerligt på att Patric Blomdahl använder sin klubba på bästa möjliga sätt och halshugger alternativt yxar ner David Printz i nästa derby, gärna framför dif-båset…

…och ännu hellre mitt framför Hardy Nilssons likbleka ögon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: