Förlust…

…mot Skellefteå AIK ikväll, men jag har svårt att vara bedrövad ikväll. Jag går nämligen fortfarande på moln efter tisdagens derbyseger. Således så kommer nattens inlägg handla om både matchen mot Skellefteå AIK och om matchen mot lillebror dif.

Elitserietabellen ÄR underbar läsning just nu… ville bara få det sagt. Hur underbart är det inte att se lillebror dif SIST ?!?!

Förlusten ikväll var i alla fall inte helt oväntad då AIK gav allt och lite till i tisdagens episka derbydrabbning. Tydligen så pressade AIK på bra på slutet men kom aldrig så nära att man kunde peta in 3 – 3 och ta matchen till ännu en förlängning. Vill man läsa mer om matchen så kan man gå in på DN eller Aftonbladet.

Lika väntat som det var att AIK skulle förlora ikväll, lika väntat var det att diskussionen om vilket lag som är AIK skulle blossa upp igen…

Suck, att inte dessa extremt inavlade norrlänningar (Hardy ”Senil” Nilsson inkluderad) lär sig någon gång…

AIK är AIK, Skellefteå AIK är Skellefteå AIK.

PUNKT.

Mediahyenorna på Aftonbladet ska i alla fall ha cred för att de lyckats rota fram ett  kontrakt mellan AIK och Skellefteå AIK som skrevs under av båda klubbarna 2003. Kontraktet klarlägger vad som ÄR vad, vem som skall kallas vad o.s.v. Men, egentligen är detta en icke-diskussion där Skellefteå AIK:s efterblivenhet bör bemötas med ignorans. Nu är det som det är, tyvärr.

Ponera ändå att man skulle starta en grill med namnet McDonald´s Stockholm och använda sig av samma färger och snarlik logotyp som den stora kedjan. Man skulle bli så stämd ner i skosulorna så att man förmodligen skulle få samla tomglas under sin resterande livstid.

Nåväl…

F*ck off Skellefteå AIK !!!

Vill avsluta nattens inlägg med tre überhärliga bilder från tisdagens derbykross som jag hittat ute på nätet. Bilderna följer ett tema som man skulle kunna kalla för Kross & Förnedring. Jag vet inte vem som äger bilderna, men skulle det vara så att någon tycker att jag har gjort en Skellefteå AIK så får ni väl höra av er.

Daniel Bång ”dräper” djurgårdens Daniel Brodin, mycket vacker bild !!!

Patrik Nemeth bjuder en apa på en närstudie av isen och sargen…

En AIK:are med oläsligt tröjnummer trycker ner en babian i målburen…

Vill man se ännu fler vackra bilder så måste jag starkt rekommendera hockeyligan.se och mästerfotograf Tobias Josefssons bildspecial. Magnus Neck i all ära, men matchen mellan fotograferna vanns av Tobias Josefsson.  

Nu väntar undertecknad in söndagen och lite skön derbyfotboll där lillebror dif skall krossas igen, innan det blir dags för ännu en hemmamatch på Hovet på torsdag mot Brynäs IF. Även om bloggen kommer att uppdateras sparsamt fram tills på torsdag så hoppas jag att Ni kikar in. Man vet aldrig, jag kan ju få ett ryck när som helst.

STAY TUNED !!!

Annonser

One Response to Förlust…

  1. Bad Boy Boris skriver:

    Angående bilderna i inlägget: Jag säger bara Bång & Nemeth. Två sköna grabbar från norr om Järvafältet. Bad bad boys come with me, come with me…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: