Man tager vad man haver…

#21 – Anders Myrvold

…ja, det gjorde i alla fall Anders Myrvold för drygt två veckor sedan.

Den forne AIK-hjälten var ute och firade sin födelsedag på en restaurang i Oslo där det någon gång under kvällen spårade ur en aning. Med hjälp av en hockeyklubba (!!!) slog Anders Myrvold till en annan restauranggäst varpå flera polispatruller fick tillkallas. Det hela avslutades med att Anders Myrvold greps under våldsamt motstånd. Anders Myrvold är efter den lyckade ”hockeyfestkvällen” misstänkt för både misshandel och våld mot tjänsteman. 

Se där ja… Myrvold is still going strong !!!

Jag hade helt och hållet missat denna nyhet, men Klabbe tipsade mig om detta idag och det ska han givetvis ha cred för. Det finns en liten artikel på Aftonbladet och den finner ni om ni klickar HÄR.

Hockeyklubban…

Undrar om det var en gammal Easton ? Och tog Anders Myrvold med sig klubban hemifrån eller hängde den vackert på väggen inne på restaurangen innan den kom åter till användning ?

Innovativt var det i alla fall.

*konstpaus*

Träningsmatch i morgon (onsdag), mot Almtuna IS igen fast i Gränby Ishall denna gång. Rubriken för dagens blogginlägg får även gälla för denna match. Enligt en intervju med Gunnar Persson på Marie Hallmans sida så saknas sex spelare i morgon.

Undertecknad kommer (om Klabbes bil och Gud vill) vara på plats i Uppsala och följa AIK:s fortsatta finslipning inför premiären. Kan knappt fatta att det bara är två veckor bort nu. Två veckor !!!

Det ÄR nära nu…

ÅBRO på matchtröjan och publikfest i Globen säsongen 01/02.

Måste bjuda på en liten nyhet gällande matchtröjan. Någonting ska man väl ändå vara först med… 🙂 De oläsliga spelarnamnen kommer att flyttas ner under siffrorna eftersom att man kommer vika platsen ovanför siffrorna för reklamtryck. Åbro kommer i alla fall att finnas som sponsortryck på axlarna. Vilken sponsor som lägger beslag på platsen ovanför siffrorna återstår att se.

Avslutningsvis så vill jag ”puscha” lite för Black Boris och Robanoffs bloggar. De håller på och tippar Elitserien på sina respektive sidor och det är givetvis intressant läsning som Ni inte bör missa.

Jag vet inte om jag orkar eller hinner knåpa ihop ett förhandstips, men jag HOPPAS av hela mitt hjärta att äckel-dif slutar sist, SIST, S-I-S-T !!!

Stay tuned !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: