Två mål för AIK ikväll, men ingen vinst…

Det blev ingen vinst för AIK ikväll heller.

Däremot så blev det en målmässigt jämnare match än den igår mot Timrå IK eftersom Brynäs IFs 4 – 2 mål gjordes i tom bur med endast en sekund kvar av matchen.

Även ikväll satt jag och ruttnade bort på mitt arbete istället för att vara på plats och se matchen live. Den senaste halvtimmen har jag läst igenom några olika rapporter för att skapa mig en uppfattning av matchen ikväll. Som vanligt så är det Marie Hallmans live-rapport som bjuder på mest information. Övriga källor för information om matchen: Aftonbladet och Brynäs IFs hemsida.

Jag hade hoppats på någon form av rapport från Brynäsredaktionen men tydligen så tog Ståhlis Time-Out från bloggandet i tisdags.

Några reflektioner…

 • Daniel Bång & Daniel Rudslätt blev målskyttar för AIK. Känns bra att Daniel Bång får göra mål då jag tror att en bra start kan få det att lossna ordentligt för honom. AIK behöver en Daniel Bång i högform i vinter…
 • Egentligen så skulle Christopher Heino-Lindberg stått i buren, men p.g.a. feber så vaktade Niklas Lundström AIK:s kasse ikväll. Med tanke på att skotten var 30 – 19 till Brynäs IF och att Marie Hallman ger honom ett plus i kanten så får det anses som att vi har ett bra alternativ bakom Fasth och Heino.
 • 2.541 i publiksiffra, på en träningsmatch… Galet !!! Bara att lyfta på hatten för brynässupportrarna. Respekt !
 • Träningsmatch ÄR träningsmatch även ikväll…
 • Marie Hallman skriver i sin rapport att AIK behöver mer pondus i vissa lägen samt att Brynäs IF fått stå ostörda vid samtliga deras mål. Kan ingen ge Patrik Nemeth och Fredrik Carlsson lite rohypnol ?! Ähhh, ge hela backbesättningen något preparat som får dem att köra över motståndarna forwards utan att tänka efter om det gör ont eller inte.
 • Synd att Dale Clark ska behöva hamna i Brynäs IF…
 • AIK provade nya formationer idag, och det är JUST DET som träningsmatcherna är till för. Jag är säker på att Roger Melin och Gunnar Persson hittar optimala kedjeformationer till premiärmatchen mot Linköping den 15:e september…
 • BONUSREFLEKTION : Den flyttade matchen ja. Givetvis så ställde detta till det ordentligt för mig. Jag hade givetvis bytt och trixat för att vara ledig på fredagen. Nu blev det till att smöra, hota och muta sina kollegor för att få ledigt på onsdagen istället. Men att man flyttade matchen har jag absolut ingenting emot. 21:00 på en fredag är ingen bra starttid för en hockeymatch om man inte VILL att det skall spåra ur de luxe.

I jakt på matchrapporter hittade jag en artikel om att AIK förhandlade med Björn Bjurling i våras. Lite roligt så här att läsa i efterhand eftersom det ändå bekräftade vissa rykten som florerade då.

Och till Er som funderat över sidan med Matchtröjor genom åren så är den sidan under konstruktion. Just nu är sidan lösenordsskyddad eftersom den inte är klar, men ni kommer INTE att bli besvikna när sidan är klar…

Nästa match för AIK spelas på lördag mot Luleå.

STAY TUNED !!!

7 Responses to Två mål för AIK ikväll, men ingen vinst…

 1. Webmaster skriver:

  vilket resonemang ….

  ”målmässigt var det jämnare då sista målet kom i tom kasse ??”

  noterbart är ju att AIK hade FLER utespelare på banan vid tillfället för 4-2 målet.och således borde gjort ett istället för tvärtom..

  spelar det nån roll NÄR målen kommer ??

  I sådana fall var ju första perioden HELT jämn då AIKs mål stänktes in efter 19:59….

  noterbart att det målet gjorde utan att AIK hade nån keeper på plats…

  Nu väntar jag bara på att dina bröstimplantat anländer från Cuba…

  • PROZAC skriver:

   3 – 2 är MÅLMÄSSIGT jämnare än 3 – 0… eller är Du av annan uppfattning ?

   Bonus AIK Elit på Hovets Läktare Quiz…

   Vilken bokstavskombination lider Klabbe av ?

   1. ADHD
   2. DAMP
   3. HIF

 2. Webmaster skriver:

  Sagt av en kvinna fångad i en mans (nåja) kropp…

  en förlust är en fölust, känns som du fnaskat runt på nån annan ”konkurerande” blogg och blivit hjärntvättad i form av underliga bortFÖRKLARINGAR….

  jAG FULLKOMLIGEN ÄLSKAR STYCKET DU SKRIVIT:

  -”Däremot så blev det en målmässigt jämnare match än den igår mot Timrå IK eftersom Brynäs IFs 4 – 2 mål gjordes i tom bur med endast en sekund kvar av matchen.”

  Även en blind kunde ju förstå att det blivit jämnare målmässigt om INTE målet kommit i slutsekunden…men inte johanna prozak inte….

  vänd på stringtrosorna och sluta tjura.

 3. Webmaster skriver:

  En förlust är en förlust, och inget annat ,hur jag än ”råkade” stava i föregående inlägg….

  TVÅ MESS SÖMNTUTA…. mooooahahahahahahahahaha

 4. Webmaster skriver:

  spicken i kisstan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: