Silly Season – Saturday Night Edition…

Lördagkväll… Skulle egentligen varit ute och druckit öl just nu men det pissiga vädret i Stockholm i kombination med att man blivit gammal och trött (man är ju snart 36 år) resulterade i en hemmakväll istället.

Dagens AIK Hockey nyhet är att ytterliggare två juniorer kompletteras till A-truppen.  Filip Olsson och Andreas Dahlström kommer att få chansen att visa vad de går för i Elitserien.

I Andreas Dahlströms fall ska det bli extra intressant. Andreas Dahlström har potential att bli någonting stort och det visade han redan förra året innan han blev långtidsskadad. En frisk och spelsugen Andreas Dahlström kan bli en riktigt utropstecken i vinter.

Filip Olsson har tidigare spelat en del juniorlandskamper. Det är dags att ta klivet upp till nästa nivå nu för Filip Olsson och givetvis är det bra att det sker i en AIK-tröja. AIK Hockey har ju sjukt bra juniorverksamhet (numera) och därför är det glädjande att två juniorer till får chansen.

Väldigt off-topic och VÄLDIGT galet…

FINLAND – DANMARK 1 – 4 !!!

Det är många expterter som INTE tror på AIK:s chanser i höst, å andra sidan var det nog inte många som trodde på Danmark ikväll heller…

Efter att ha hört mycket om den så landade jag där till slut…

Vad pratar jag om ?

Marie Hallmans blogg givetvis. Att jag missat den är ju inget annat än skandal då Marie Hallman skriver mycket om AIK Hockey. Då bloggen handlar om ishockeyn i Stockholm så förekommer ju ett och annat inlägg om skansen, men det går enkelt att selektera bort. Bloggen är en ny favorit och har Ni inte varit in där så borde ni klicka HÄR.

Har givetvis lagt till en länk i menyn till höger.

Good fight, good night !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: