Silly Season – I ALLRA HÖGSTA GRAD !!!

NO F*CKING WAY !!!

Fick både hjärtflimmer och andnöd när jag surfade in på Hockeykanalen och möttes av en nyhetsartikel om att Anders Gozzi haft planer på att värva ärkeapan Fredrik Bremberg

Någon har i alla fall dragit i nödbromsen eftersom övergången i artikeln benämns som alldeles för känslig.

No shit ?!?! Det menar ni väl ändå inte ?!?!

Tror inte det finns en ENDA AIK:are förutom Anders Gozzi som ens kan fantisera om Fredrik Bremberg i en AIK-tröja utan att må illa.

Tre anledningar till varför denna övergång är direkt förkastlig

1. Fredrik Bremberg är mycket riktigt en djurgårdsikon, det vill säga ärkeapa de luxe. 15 säsonger i för varje sann AIK:ares värsta hatlag omöjliggör att man som supporter någonsin kan hysa några som helst positiva kärleksfulla känslor för en sådan förtappad individ. Håll Dig borta från AIK Hockey Fredrik Bremberg !!!

2. Fredrik Bremberg är bevisligen både ett rattfyllo och en våldsam apa. Midsommarhelgen 2008 greps apan under våldsamt motstånd för rattfylla. Fredrik Bremberg dömdes senare under 2008 för både rattfyllan och det våldsamma motståndet, något som renderade i löjliga 49.000 kronor i dagsböter. Vad ska en sådan labil individ i AIK Hockey och göra ? Det är ju bara en tidsfråga innan herr Bremberg är ute och kör full som en kastrull mot enkelriktat i 180. NEJ TACK !!!   

3. Fredrik Bremberg är slut som hockeyspelare. Om inte ens skansen är intresserade varför skall då AIK vara det ?!?! Det måste bli ett slut på att värva avdankat gammalt skräp. AIK Hockey borde målmedvetet sikta på att värva de spelarna som dif VILL ha. Värvningen av Patrik Blomdahl är ju ett lysande exempel. Om AIK Hockey har som mål att i framtiden hålla högre klass än dif så fungerar det inte att plocka in spelare som borde förpassas till soptippen.

Finns bara EN sak att säga, så jag upprepar…

Håll Dig borta från AIK Hockey Fredrik Bremberg !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: