Silly Season – Johan Ryno till Detroit !!! (Edit)

Idag blev det klart att Detroit Redwings signar Johan Ryno på 5 år, samtidigt som Detroit Redwings släpper Henrik Zetterberg, Brian Rafalski och Chris Osgood till AIK inklusive en större summa cash.

Övrigt värt att notera är att AIK gjort klart med Christopher Heino-Lindberg, Tobias Ericsson samt trotjänaren Mattias Beck. Detta presenterades på AIK:s hemsida sent igår natt och därför har mediahyenorna inte hunnit* rapportera om det.

* Anrellbladet klämde under förmiddagen ur sig en artikel och den finner Du om du klickar HÄR. Öka takten, sista kvarten… Bajenvrak !!!

Det känns skönt att Christopher Heino-Lindberg blir kvar i AIK, det hade varit så krångligt att maila Micke och be honom göra om bloggens banner ifall Heino hade dragit.

Även att Mattias Beck stannar i AIK gläder en snåljåp som mig. Förra årets replica-tröja med nummer 22 på ryggen kan således användas ännu en säsong. När det gäller replica-tröjan så måste jag när jag ändå är inne på ämnet spy ur mig lite galla.

Jag har aldrig varit med om sämre kvaliet på tyg. För 1.000 kronor förväntar man ju sig att tröjan ska hålla för lite ras i skidbacken och inte börja noppa sönder direkt vid minsta lilla kontakt med snö. Gör om, gör rätt !!!

Nåväl…

Jag är glad att Mattias Beck stannar. Han har ju visat förut att han håller hög klass. Den senaste säsongen var kanske inte så stark som den borde ha varit, men jag tror stenhårt på att Mattias Beck kommer att tända till igen. Trots allt, Mattias Beck har ju elitserierutin (18 matcher) efter sin sejour i HV71 säsongen 05/06.  

Nu undrar jag bara vad som händer med Dick Tärnström, Richard Gynge och David Engblom. Det kliar nog i fingrarna på Anders Gozzi när det gäller David Engblom. Tror nog att AIK vill släppa David Engblom, men man vågar inte för att då skulle det bli raseri bland fansen och en rad snyftartiklar i media likt den Anrellbladet publicerade igår över de spelare som AIK s.a.s. ”dumpar/offrar” efter avancemanget.

Gör klart med David Engblom IDAG !!!

Det är Din skyldighet Anders Gozzi !!!

Annonser

2 Responses to Silly Season – Johan Ryno till Detroit !!! (Edit)

  1. Daniel skriver:

    Efter AIK;s tröja är den där vit/röda tröjan vackrast i hockeyvärlden.
    Bara den helröda hemmatröjan är vackrare.
    Ryno i den? Ja vem trodde på Lilja när han gick till Wings.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: