Silly Season – smått och gott…

Andreas Jungbeck och Jonas Westerling, fick ej fortsätta i AIK…

Sidan www.hockeysverige.se gick i fredags ut med en liten nyhetsartikel över fem spelare som får lämna AIK. Dessa fem skall tydligen vara Henrik Eriksson, Jonas Westerling, Patrik Bergström, Per Svailahti-Nagander och Andreas Jungbeck. Det har ju varit väldigt tyst om vilka som får lämna AIK förutom ”bomben” om Fredrik Holmgren.

Vad gäller Jonas Westerling så har han skrivit på för Almtuna IS. Westerling har spelat för Almtuna IS tidigare och återvänder såldes till en av sina ”gamla” klubbar. På Almtuna IS hemsida så presenteras för övrigt Westerling som klubbens första nyförvärv. Undertecknad vill tacka Jonas Westerling för insatserna i AIK och önskar Jonas Westerling lycka till.

När det gäller målvaktsfrågan så ryktas det om Växjö Lakers målvakt Viktor Fasth. Enligt artikeln på sidan hockeykanalen.se så står valet mellan AIK och Timrå IK enligt Viktor Fasths agent. Att Viktor Fasth är en grym målvakt råder det ingen tvekan om och jag tror att Viktor Fasth skulle kunna lyckas på elitserienivå. Även om jag hade hoppats på en BÄTTRE målvakt så ser jag gärna Viktor Fasth i AIK.

By the way… Hittade Daniel Rudslätts BLOGG. Finns lite intressant läsning där angående övergången till AIK, tror dock inte att det kommer bloggas så mycket om DEL i fortsättningen…

Avslutar med att slänga in två YouTube-klipp där Anders Gozzi pratar om det pågående lagbygget…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: