Burra & Ehlers tillbaka i AIK !!!

Burra & Ehlers i AIK:s färger säsongen 90/91

Idag (torsdag) blev det klart att radarparet Robert Burakovsky och Heinz Ehlers gör comeback i AIK till nästa säsong. Båda spelarna fick sparken från AIK våren 1991 p.g.a. diciplinära skäl men är nu angelägna om att få spela i AIK igen. Oavsett vilken serie AIK kommer att spela i säsongen 2010/2011 så har Burra och Heinz redan nu bestämt sig för att avsluta sina karriärer i AIK Hockey.

– Vi har nyligen kommit över att vi fick sparken från AIK. Allt var Börje Salmings fel som inte förstod sig på våran skånska. Men, det är dags att dra ett streck över det där och se framåt. Vi vill gärna dra på oss AIK:s klassiska svarta tröja igen innan vi lägger ner hockeyn för gott, låter de båda danskarna hälsa.

Själv undrar jag bara vilken form Heinz Ehlers är i ?!?! Snubben har ju inte spelat ishockey sedan 2004 !!! Må så vara att han ligger i hårdträning inför comebacken i AIK men jag är tveksam.

När det gäller Burra så tror jag mer på att det kan bli en lyckad värvning trots att han numera är 43 år gammal. På 19 matcher för Kallinge/Ronneby gjorde Burra nämligen 36 poäng, och i kvalet blev det hela 22 poäng på 11 matcher.

Roger Melin har ännu inte uttalat sig om Burra och Ehlers återkomst då det ej är klart om han kommer träna AIK nästa säsong.

Mer om denna värvning kan Du läsa om i bland annat Anrellbladet om Du klickar HÄR. Som vanligt så ligger AIK:s egen sida på efterkälken men nyheten dyker väl upp där förr eller senare.

Annonser

3 Responses to Burra & Ehlers tillbaka i AIK !!!

  1. Redaktionen skriver:

    Haha, den var bra! Hörde förresten att Gozzi gör comeback i Brynäs till hösten…

  2. Daniel skriver:

    SMURF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: