Efter matchen mot Syrianska FC…

AIK vann som bekant på Skytteholm igår med 2-0 mot Syrianska FC och det ser nu genast MYCKET bättre ut inför den mega-super-viktiga Supercupfinalen som spelas på Lördag. Fett med cred till er 632 riktiga AIK:are som valde bort ishockeyn.

Nåväl…

Om vi verkligen MÅSTE skriva om ishockeyn så kan vi konstatera att AIK faktiskt vann mot Mora IK igår. Matchen slutade 4-2 och nu kan AIK säkra Kvalserieplatsen imorgon genom att slå Örebro IK på Hovet.

I vanlig ordning så fokuserar mediahyenorna på annat än det sportsliga när det gäller AIK Hockey. Då Solna Stad och AIK Hockey inte kommit överrens gällande hur hyran för Ritorps ishall skall betalas samt hur mycket som skall betalas så har detta blivit ett ärende för Tingsrätten.

Solna Stad hävdar att AIK Hockey är skyldiga dem 3,5 miljoner kronor i utebliven hallhyra. AIK Hockey hävdar istället (på hemsidan) att man anser sig ha blivit överdebiterade av Solna Stad.

Cirkus De Luxe.

Om nu Solna Stad verkligen ÄR så stolta över AIK som de nu säger sig vara så borde man med hänsyn till ungdomsverksamheten och annat AIK bedriver efterskänka de pengar som nu eventuellt saknas. Solna Stad är kända för att ha den lägsta kommunala skatten i Sverige och skulle gott kunna höja den med några öre för att supporta AIK.

Som Solna Stad beter sig mot AIK IF skulle man faktiskt kunna tro att Solna Stad var djurgårdsland. Kom in i matchen nu politikerpack…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: