Westra Aros away – Love it !!! (Edit version)

Var i Västerås igår…

Har man bott åtta år i staden så är det lite speciellt att se AIK i Rocklunda (eller ABB Arena Nord som ladan numera heter) eftersom det ändå varit ens andra ”hemmaplan” efter Hovet under dess år.

Så igår satt man där med Klabbe, Pelle och Ville som jag åkt bil (!!!) med till matchen, samt med några polare som håller på VIK. Någon match fick vi aldrig se eftersom AIK var överlägsna.

Inte överlägsna på det sättet att man spelade ut VIK, men AIK är ändå på en annan nivå än vad VIK är.

Det hela slutade 4 – 0 och stor matchhjälte blev ännu en gång supervärvningen från Nynäshamn Lucas Lawson som fick sätta sista målet i tom bur. Christopher Heino-Lindberg får också ett litet omnämnande då han faktiskt motade 28 skott igår och höll nollan.

Summa summarum är att AIK betade av ännu en dag på jobbet.

Nääää, gårdagens behållning var faktiskt själva resan till och från Västerås. Speciellt all den bonusinformation man får när man samåker med tre ITK-AIK:are i en alldeles för liten bil. Om **** ********* verkligen kört ****** ******** syrra i tvåan eller inte får man i alla fall INTE reda på via AIK:s hemsida. Det ska som sagt till en bilresa för att komma åt den typen av viktig information.

Som sagt.

Västerås away – Love it !!!

Vad mediahyenorna skrivit om matchen är så gott som obefintligt i dessa OS-tider. Men VLT och Anrellbladet har i alla fall uppmärksammat att AIK faktiskt slog VIK med 4 – 0 igår.

EDIT: Har korrigerat ett övertramp / lågvattenmärke på begäran av en läsare. Vill Ni trots allt veta vad som händer bakom kulisserna så får Ni väl se till å hänga med på bortamatch. 130527

Annonser

4 Responses to Westra Aros away – Love it !!! (Edit version)

 1. Komandå dysl..dyxsck..svårt att stava skriver:

  Reagerar lite när du skriver att sin kompis från Västerås höll på VIK. Han höll ju för F på JYVGÅRN i fotboll, det var när det kom fram som vi andra slutade lyssna på honom.

  vafan gjorde spindelmannen på biltaket efter matchen ?

  • PROZAC skriver:

   Men söta rara lilla… det var TRE personer som satt med oss. En av dessa har tappat greppet och håller mycket riktigt på skansen i fotboll och VIK i hockey. De andra två håller på VIK resp. VSK och det var dessa två personer som avsågs i bloggtexten under benämningen polare. Läs texten igenom och släpp dasen så kanske Du kan koncentrera Dig bättre.

   Vet inte om det var spindelmannen på biltaket, tyckte mer att det såg ut som en speedad Boxer-Robert.

 2. oraklet skriver:

  Om Lars Hawerfors verkligen kört Gustaf Wesslaus syrra i tvåan eller inte får man i alla fall INTE reda på via AIK:s hemsida. Det ska som sagt till en bilresa för att komma åt den typen av viktig information.

  Vad menar du, har han gjort detta 2010??
  tacksam för svar….

  • PROZAC skriver:

   oraklet – Njae, vad Havrefras gjort under 2010 har jag ingen aning om. Däremot så hände det en hel del skoj vid sidan av isen under 04/05 eller om det var 05/06. Du kan med fördel ta kontakt med Gustaf Wesslau dagen innan derbyt (22/12) och fråga om detaljer, han berättar nog väldigt gärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: