119 år… and still kicking !!!


Idag fyller AIK 119 år…

Detta måste givetvis firas och undertecknad tänkte senare under dagen besöka Wienerkonditoriet på Biblioteksgatan 8 där AIK grundades för just 119 år sedan. Dagen till ära har man tagit fram en gulsvart princessbakelse som är ett absolut måste. Tyvärr har inte Wienerkonditioriet någon bild på denna bakelse på sin hemsida, men när jag ringde dit och bad dem skicka ett MMS så fixade de det.

Snacka om stil och klass !!!

När vi är inne på ämnet stil och klass så kan vi konstatera att hockeykrigarna tog en skön bortaseger igår mot Bofors med 5-2.

Av det lilla jag sett från matchen på nätet så konstaterade jag att Christoper Heino-Lindberg var tillbaka i kassen och gjorde flertalet svettiga räddningar. Just Heino-Lindberg tror jag kan bli vårat vassaste vapen i Kvalserien, om vi tar oss dit. På Onsdag är det en superviktig match mot Växjö Lakers. AIK MÅSTE vinna för att inte tappa mark mot Malmö Craphawks som ligger precis bakom oss och jagar 3:djeplatsen.

Men, men…

Idag är det som sagt AIK:s födelsedag och det ska firas. Dagens blogginlägg avslutas därför med en kult-bild från 1984 där Per-Erik Eklund jublar efter ett mål mot aporna i finalserien…

Annonser

2 Responses to 119 år… and still kicking !!!

 1. fläskfittan från fredhäll skriver:

  Jag köpte tre bakelser, doch var dom så stabbiga så jag lyckades bara äta upp en och fick således slänga två.
  Trist men så blir det ibland.
  Visst var dom goda bäste Prozac ?

  • PROZAC skriver:

   Kom igen nu C38 från Fredhäll… Sätt igång och börja fila på ditt gästinlägg istället för att smälla i Dig bakelser. Någon kan ju få för sig att Du heter Jamie Milam annars…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: