3 reflektioner från Leksands IF – AIK…

UTVISNINGARNA…

Tycker att AIK gjorde en stabil insats, trots förlusten. Dock är det oerhört klantingt att spela med 7 man och åka på en utvisning med anledning av det. Skaffa en kulram till båset om det är så svårt att hålla koll. Dubbelutvisningen som renderade i 5-4 och 6-4 till Leksands IF var tuff. Det borde endast ha varit en tvåminutare eftersom Daniel Åslin åker med hakan under sina egna knän…

SLÄNGKYSSEN…

Mycket liv om Pelle Prestbergs slängkyss mot AIK-båset efter att han gjort 5-4. Kom igen… Vilken AIK-supporter har inte tyckt att det varit RÄTT när Nebojsa Novakovic ”hyschat” Bajen Fans på Råsunda efter att ha gjort mål ? Eller när Samuel Ayorinde gjorde detsamma mot Zoran Lukic efter sitt 3-3 mål mot skansens IF. Nu blev det lite fotboll här, men de flesta borde förstå vart jag vill komma. Låt Pelle Prestberg hålla på så slänger vi tillbaka några kyssar in i LIF-båset när AIK fistf*uckar Leksands IF senare i Kvalserien.

MÅLVAKTSPELET…

Både Christopher Heino-Lindberg och Fredrik Holmgren var borta igår. Vill understryka att Jonatan Bjurö gjorde en stabil insats i kassen, men med Heino-Lindberg i mål så tror jag faktiskt att AIK hade vunnit.

Nåväl…

I vanlig ordning har mediahyenorna varit i farten. Om ni är intresserade av att läsa deras förvirrade lögner så kan ni med fördel klicka på följande länkar.

Aftonbladet, Dalarnas Tidningar, Expressen & Dagens Nyheter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: