Stabil helg…

AIK gjorde vad de skulle i helgen och besegrade Borås HC i fredags med 5-3 och Björklöven Lynx (ja, vad hände med det namnet ?) igår med 4-1. Nu har man nio poäng ner till fjärde plats och en plats i Kvalserien börjar se ut som en realitet.

För er som vill läsa mer om matchen igår mot Björklöven samt se målen kan ni klicka på DENNA LÄNK som går till Västerbottens-Kuriren.

Vet inte hur många som noterat att AIK Hockey fått nya tröjsponsorer. I fredags såg jag att HERBALIFE tillkommit på ryggen under siffrorna, på bröstet kunde jag tyvärr inte se (dålig syn) vilken den nya sponsorn var. Det är i alla fall roligt att AIK knutit till sig ytterligare tröjsponsorer.  

ÖVRIGT – Blogg relaterat

Sedan bloggen startade så har antalet besökare vuxit stadigt. Förra veckan fick bloggen nästan 1.400 besök. Detta är riktigt kul och väldigt stimulerande inför framtiden. Jag vill passa på att tacka Er som följer bloggen samt rikta ett extra tack till er som bidragit med kommentarer och annan respons.

Vad kommer framtiden att bjuda på då ? Givetvis kommer undertecknad fortsätta att reflektera över matcherna och det som händer kring AIK Hockey. Vidare så tänkte jag krydda bloggen med en gästskribent, mera hockey retro och förhoppningsvis en och annan spelarintervju.

Som man brukar säga på TV…

Stay tuned, och HEJA AIK !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: