*Suck*

#27 – Georges Laraque

Det här var det sista man behövde…

Anrellbladet låter idag meddela att NHL (i skrivande stund) stoppar Georges Laraque från att gå till AIK. Tydligen kan NHL göra det eftersom denna parasitorganisation har alldeles för mycket att säga till om. Ska vi vara sakliga så handlar det tydligen om någon så kallad no trade klausul.

Med tanke på hur NHL under många år har parasiterat på den internationella ishockeyn, plockat europeiska spelare både med och utan kontrakt och utan att betala marknadsmässiga priser till de klubbar man har åderlåtit så borde AIK med all rätt fullständigt skita i vad NHL säger.

Det bör tilläggas att Montreal Canadiens inte har några invändningar mot att Georges Laraque fortsätter säsongen i AIK.

Gaaaaah…

Kan inte Iran, Nord-Korea eller något annat skönt land utan självbevarelsedrift sätta USA och NHL på plats för AIK:s skull ?

Annonser

4 Responses to *Suck*

 1. Elgben skriver:

  Detta måste vara det sjukaste jag läst på någon blogg någonsin..
  ”Kan inte Iran, Nord-Korea eller något annat skönt land utan självbevarelsedrift sätta USA och NHL på plats för AIK:s skull ?”

  Nej något som vore ännu bättre är om någon galning utan självbevarelsedrift satte dig på plats.. För hela mänsklighetens skull.

  • PROZAC skriver:

   Elgben – Är detta verkligen det SJUKASTE Du läst på någon blogg någonsin ?!?! Hmmmm… Vilken bubbla lever Du i om jag får fråga ? Jag inser dock att det var en miss att dra in politik i något som skall vara en hockeyblogg… Men det jag har skrivit står jag för. Sorry. NHL är en parasitorganisation som borde bekämpas med radikala medel. Varför inte kärnvapen ?

   Medans jag sitter här och smider onda planer på att få bort NHL till en kostnad av halva mänskligheten vill jag rekommendera Dig att fortsättningsvis ENBART surfa in på http://www.bamse.net

   En garanterat trevlig sida utan några som helst sjuka tankar eller idéer.

 2. Mr B skriver:

  Sorry, mannen! President Mahmoud Ahmadinejad och Ordförande Kim Jong-Il är numera hedersmedlemmar hos oss i Brynäs. Kan vara bra att ha i åtanke om man skulle få för sig att reta oss… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: