Ännu en seger…

#33 David Engblom, 2-0 skytt mot Bofors…

Jag skulle vilja säga att AIK går som tåget just nu, men med tanke på vilka driftstörningar järnvägen drabbas av så fort det kommer en snöflinga och blir lite kallt så får vi istället säga att AIK helt enkelt är inne i skön vinnar-trend.

Igår tog man femte raka segern i och med vinsten mot Bofors. Efter en kämpainsats så kunde man casha in ytterliggare tre välbehövliga poäng, i jakten på en direktplats till Kvalserien. Vad mediahyenorna skriver om matchen kan ni läsa HÄR och HÄR. Några reflektioner…

PUBLIKEN

Hade förhoppningar om att det skulle komma runt 4.000 igår men istället landade publiksiffran runt 2.800. Jag vet inte om det är ett resultat av att man rapporterat om att konkurshotet är över eller om det är tack vare Arenabolagets dåliga hantering av biljettförsäljingen inför förra matchen. Jag hoppas att detta bara var en tillfällig dipp eftersom matchen igår var faktiskt riktigt spännande ur publik synvinkel.

MÅLEN

Första målet var en riktig pärla där Daniel Bång klippte till på returen från Dick Tärnströms skott. Andra målet var en skön powerforcering av David Engblom. Underbart att se, mera sådant !!! Skjut mera, det ger ju farliga returer. Och forcera mera !!!  

AVDELNING ÖVRIGT

På motsatta långsidan till A24 hade någon hängt upp en flagga tillägnad Bång. Jag vet inte hur mycket, eller snarare hur lite tid man lagt ner på tillverkningen av denna flagga eftersom den såg ut som skräp. Men ändock… Flaggor och banderoller ger en skön inramning. Vem minns inte alla flaggor och banderoller ovanför klacken i Globen under det glada 90-talet ? Mera flaggor !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: