Krossade kex…

Var på Hovet i vanlig ordning igår…

Såg AIK besegra Örebro IK med 5 – 3. Finns inte så mycket att säga om matchen. Det var en dag på jobbet så att säga. Några reflektioner…

PUBLIKEN – bedrövligt dålig publiksiffra igen. Tror tyvärr att fiaskot mot Mora IK kostade mer än bara de förlorade poängen. Om nu AIK kan behålla sin Kvalserieplats och vinna mot Malmö borta och hemma så kanske publiken börjar hitta tillbaka igen.

JONATHAN BJURÖ – Vilken keeper !!! Trots att både Heino-Lindberg och Holmgren saknades så var det stabilt i kassen. Till nästa säsong så hoppas jag verkligen att Jonathan Bjurö får ett A-lags kontrakt.

RICHARD ”CH” GYNGE – Gynge fortsätter att ösa in mål. Innan säsongen var jag tveksam till denna värvning, men det är skönt att ha fel ibland. Gynge visar dessutom enorm glädje varje gång han gjort mål och sådant gillar jag att se, ungefär som när Kenny Pavey firade efter derbymålet mot Bajen. Gynge har känslorna och passionen. Bra scoutingarbete där av Gozzi, Melin eller vem det nu var som lyckades locka Gynge till AIK.

Nog om matchen igår, vill ni läsa mera kan ni alltid kolla vad mediahyenorna skriver om ni klickar HÄR !!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: