Stabilt…

Hade gärna varit på Rocklunda (eller ABB Arena eller vad eländet nu heter) igår. Tyvärr var man ju inte det… Hur som helst så tog iskrigarna en välbehövlig vinst i och med att AIK slaktade Västerås IK med 5 – 1.

I dasspappret VLT säger VIK:s spelare Fredrik Nilsson att ”AIK straffade oss hänsynslöst”. Precis som det ska vara med andra ord.

Fick ett glatt sms idag från min kollega och vän Jimmie som är VIK:are angående matchen igår. Det löd… ”Jag e så j-vla besviken på VIK och deras tränare, styrelse och målvakter så nu dröjer det innan jag går på hockey igen.” Se där ja… Så talar en sann supporter !!!

Som tröst till Jimmie och alla andra supportar av skräplaget VIK så bjuder vi på en bild från säsongen 1994/1995.

Formel : apa + VIK:are + förlorare + snut = Mats Ytter

Nåväl…

Vi lämnar gårdagens match och konstaterar att AIK redan imorgon fredag spelar match hemma på Hovet mot Troja/Ljungby som ligger i botten av Allsvenskan.

Matchen tillägnas den bortgångne supportern Lennart Olsson och man kommer att hålla en tyst minut innan nedsläpp. En väldigt fin gest av AIK Hockey och jag hoppas verkligen det kommer mycket publik, dels för att supporta AIK men givetvis också för att hedra minnet av Lennart Olsson.

FORZA AIK !!!

Annonser

2 Responses to Stabilt…

  1. GurkOlle skriver:

    Välkommen i bloggvärlden. Alltid lika kul när det kommer passionerade supportrar som skriver om sina lag. Lycka till med ditt skrivande:)

    • PROZAC skriver:

      Tackar GurkOlle. Har bloggat förut, men då handlade det mest om samhälle, politik, omvärld och reflektioner i allmänhet. Ingenting viktigt med andra ord jämfört mot vad denna blogg handlar om 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: