Nollor och knäskador…

Heino-Lindberg håller nollan…

AIK tog ju som bekant en fin skalp borta mot Bofors igår. Grabbarna lyckades vinna med 2 – 0 och Heino-Lindberg höll nollan för andra matchen i rad. Mer om matchen finns att läsa om Du klickar HÄR. Undertecknad tycker att det börjar se betydligt ljusare ut nu än för bara några veckor sedan. Att hålla nollan mot Borås och Bofors är riktigt stabilt och förhoppningsvis så har detta stärkt grabbarna inför matchen mot Växjö Lakers på Söndag.

Nog om det…

#15 Jan Huokko i AIK, säsongen 2002/2003.

Har för övrigt noterat att Jan Huokko lägger av p.g.a. en svårartad knäskada. Detta är givetvis beklagligt för Jannes räkning men som AIK:are såhoppas jag att detta blir ett stort avbräck för Leksands IF. Säga vad man vill om Janne men det är nog inte ishockeykarriären han kommer bli ihågkommen för. Ingen som är någorlunda insatt i hockeyn kunde undgå det rabalder som blev då några privata mms-filmer läckte ut där Janne lekte lite väl avancerat med en dildo, uppföljt av det sköna psyk-krig som utspelades varje gång AIK mötte Leksand.   

Nåväl…

Som motvikt till all denna ”Dildo-Janne-hets” så vill jag lyfta fram att Jan Huokko spelade i AIK säsongerna 01/02 och 02/03 och att Huokko faktiskt var en av få spelare som STANNADE KVAR I AIK efter att vi hade åkt ur Elitserien. Tyvärr så är det lätt för många att glömma bort sådant. I AIK:s tröja så spelade Janne 81 matcher och svarade då för 17 mål och 23 assist.

Vad Du än gör i livet Janne så lycka till, men håll bättre koll på mobiltelefonen i fortsättningen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: